bancul zilei

769
Ce ne învață filmele americane? (I)
1. Apartamentele mari, etajate, din New York, au o chirie convenabilă pentru oricine, fie el șomer sau director.
2. Cel puțin unul din doi gemeni identici este diabolic.
3. Dacă trebuie să dezamorsezi o bombă, nu ai de ce să-ți faci griji, întotdeauna vei alege corect firul care trebuie tăiat.
4. Mai toate computerele laptop sunt suficient de puternice pentru a pătrunde în sistemul de comunicații al oricărei civilizații extraterestre invadatoare.
5. Nu contează dacă într-o luptă numărul adversarilor este foarte mare: inamicii tăi vor aștepta răbdători să te atace unul câte unul, dansând în jurul tău într-o manieră amenințătoare, până când îi faci knock-out pe cei dinainte.
6. Când stingi lumina pentru a te duce la culcare, tot ce se află în dormitorul tău se vede perfect, numai că într-o ușoară penumbră.
7. Dacă ești blondă și drăguță, este foarte probabil să ajungi expert mondial în fisiune nucleară la vârsta de 22 de ani.
8. Polițiștii cinstiți și muncitori sunt în mod tradițional împușcați cu trei zile înainte de pensionare.
9. Decât să risipească gloanțele, megalomaniacii preferă să-și ucidă adversarii pe care-i prind folosind mașinării complicate, care cuprind rachete, sisteme electronice, gaze mortale, lasere sau rechini mâncători de oameni, ce le oferă prizonierilor cam 20 de minute pentru a evada.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3902 secunde