Care sunt femeile de temut

682
Care sunt femeile de temut - femeietemut-1384176680.jpg

Articole recomandate

1. Femeia fără frână la flirt. O femeie care flirtează cu tine pesemne că te incită. Dar când vezi că "drăgălașa" care flirtează cu tine, face același lucru și cu prietenul tău, prietenul prietenului tău, vecinul, unchiul și vărul din străinătate - nu mai sta pe gânduri, nu-i de tine. O asemenea femeie nu se poate abține, îi place să fie mereu în centrul atenției și sigur îți va face zile fripte.

2. Femeia "mâine ne căsătorim, poimâine facem copii". Te întâl-nești cu femeia visurilor tale, totul merge strună la prima întâlnire, dar tocmai când te simți mai bine, o auzi: "abia aștept să ne căsă-torim, o să avem o nuntă ca-n povești, o să facem 3 (trei) copii, o să ne vizităm părinții și socrii în week-end …". Nu-i așa că, de la vis la coșmar, nu-i decât un pas?

3. Femeia-plantă agățătoare. Viața lângă ea e sufocantă rău. Nu poți ieși la o bere cu prietenii, fără ca "iubi" să te sune de zece ori pe oră, plângând la telefon că se plictisește sau că îi este dor de tine.

4. Eterna petrecăreață. Te-ai îndrăgostit de cum ai văzut-o. Doar era sufletul petrecerii. Toți bărbații salivau după mișcările ei, toți râdeau la glumele inspirate. Toate bune și frumoase, numai că a doua noapte vrea în club, a treia - la aniversarea prietenei, apoi la bairamul de casă nouă a vecinilor și tot așa. Energică și fără somn, veșnică petrecăreață te va stoarce curând de puteri.

5. Femeia-cață. Cirip-cirip, toată ziua nu-i mai tace gura. Îți povestește câte-n lună și-n stele, toată viață ei și a tuturor cunoscuților pe deasupra. Nu-ți dă dreptul la replică și, în cazul în care te întreabă ce crezi, n-apuci să-i răspunzi - între timp, i-a mai venit o idee tare.

Eliminând femeile din aceste cinci categorii, care au mai rămas? Am găsit doar două răspunsuri la această întrebare: femeia altuia - adrenalină, plăceri și senzații maxime, pe riscul tău; femeia gonflabilă - dacă vrei să nu fii înșelat niciodată!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Noiembrie 2013
Stire din Fun : Acțiuni anti-depresie
Vineri, 08 Noiembrie 2013
Stire din Fun : Blonda dă anunț  la ziar
Pagina a fost generata in 0.3943 secunde