HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele DUMINICĂ

981
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele DUMINICĂ - logohoroscop1708006913-1714889632.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este o zi deosebit de generoasă, care te invită la răbdare, îngăduință și calm față de orice fel de problemă, a ta sau a celor apropiați. Vei descoperi virtuțile terapeutice ale acestor calități și nu doar în legătură cu tine.
Taur: Te apropii de cei dragi cu reținere, dar vei observa nu doar că ești bine primit, ci primești un răspuns care îți poate umple inima de bucurie. Este o zi frumoasă, care te poate ajuta mult în procesul de revigorare, început acum câteva zile.


Gemeni: Poate că nu vei înțelege foarte bine de unde îți vine inspirația să faci și să spui ceea ce trebuie pentru a îmbunătăți atmosfera din familie. Dar, cu siguranță, te vei bucura de rezultate.


Rac: Ai parte de o zi foarte apropiată de ce ți-ai fi putut dori în acest moment. Cu condiția să nu o strici chiar tu, cu tot felul de solicitări exagerate față de cei din anturajul apropiat. 


Leu: Dispoziția generală a zilei este generoasă, ceea ce îți va fi pe plac, cu siguranță. Va fi nevoie doar de o doză mai mare de autocontrol, ca să nu le permiți unor supărări acumulate să crească și să strice tot.


Fecioară: Este bine să te lași în voia celor mai frumoase dorințe pe care le ai în acest moment. Acestea te vor conduce spre gesturi și cuvinte care îți exprimă sentimentele. De asta ai nevoie acum.
 
Balanță: Poate tu cauți siguranță, vrei asigurări din partea apropiaților. Aceștia caută altceva și nu sunt atenți la nevoile tale. O soluție foarte bună ar fi să renunți la a aștepta ceva de la altcineva și să te ocupi singur de ce ai tu nevoie.


Scorpion: Este o zi care promite un context favorabil pentru bună înțelegere și armonie, nu doar în cuplu, ci și în alte relații importante. Poți strica totul, dacă asta vrei, dar ar fi păcat. Săgetător – Îți dai seama că există și o parte bună în orice neplăcere și că această putere de pătrundere în profunzimea lucrurilor este un mare beneficiu, o cale de împăcare cu tot ce-ți oferă viața.
 
Capricorn: Ești tentat să imiți convingerile și gesturile celor care privesc viața cu optimism și bună dispoziție. Poate ar fi mai bine să-ți păstrezi convingerile și să lucrezi la schimbarea lor reală, pas cu pas, cu multă răbdare și înțelepciune.


Vărsător: Ar fi bine să acorzi atenție mesajelor care te ajută să temperezi anumite porniri agresive, mai ales dacă au legătură cu bunurile materiale, cu unele resurse pe care le-ai vrea doar pentru tine.
 
Pești: Este un moment foarte potrivit pentru a-ți exprima aprecierea față de partenerul de cuplu sau alte persoane importante din viața ta. Nu e nevoie de cuvinte, neapărat, și un gest frumos va fi suficient.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 06 Noiembrie 2022
Stire din Fun : HOROSCOP. Iată ce prezic astrele ASTĂZI
Vineri, 04 Noiembrie 2022
Stire din Fun : HOROSCOP. Ce prezic astrele astăzi
Pagina a fost generata in 0.4347 secunde