Ce se petrece în mintea femeilor...

1797
1
Ce se petrece în mintea femeilor... - femeie-1346164154.jpg
Jurnalul ei: Sâmbătă seara mi s-a părut că se purta ciudat. Făcusem planuri să mergem la bar ca să bem ceva. Fusesem la cumpărături cu prietenele mele toată ziua și am crezut că era supărat că am întârziat. Nu a zis nimic. Conversația nu începea, așa că am propus să mergem undeva unde să putem vorbi în liniște. A fost de acord dar era în continuare tăcut și absent. L-am întrebat ce nu era în regulă. A spus că e totul ok. L-am întrebat dacă era supărat din vina mea. Mi-a spus că nu are legătură cu mine, și să nu îmi fac probleme.

În drum spre casă i-am spus că îl iubesc, el doar a zâmbit și a continuat să conducă. Nu îmi pot explica comportamentul lui. Nu înțeleg de ce nu mi-a spus "și eu te iubesc". Când am ajuns acasă, am simțit că l-am pierdut, ca și cum nu ar fi mai dorit să aibă nimic de a face cu mine vreodată. Pur și simplu stătea și se uita la televizor. Părea atât de distant și absent. În final m-am hotărât să merg să mă culc. După vreo 10 minute a venit și el în pat și, spre surprinderea mea, a fost receptiv la mângâierile mele. Am făcut dragoste, dar tot am simțit că era distras și cu gândul în altă parte. Am simțit că nu mai rezist și m-am hotărât să îl confrunt, dar el ador-mise deja. Așa că am început să plâng și am plâns până am adormit și eu. Nu știu ce să mă fac. Sunt aproape sigură că se gândește la alta. Viața mea e un dezastru.

Jurnalul lui: Azi, Steaua a pierdut în deplasare, dar măcar am făcut sex.


Comentează știrea

christian louboutin simple pump
28 februarie 2014
christian louboutin simple pump

christian louboutin mens shoes las vegas Stiri Fun : Ce se petrece în mintea femeilor... | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin simple pump http://esther17.vervanhuis.com/images/christian-louboutin-reviews.asp

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 August 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4165 secunde