Ce trebuie să știe femeile despre bărbați

627
1
Ce trebuie să știe femeile despre bărbați - cetrebuie-1430305542.jpg

Articole recomandate

l A te mărita cu un bărbat divorțat este o datorie ecologică. Într-o lume în care sunt mai multe femei, bărbații trebuie neapărat folosiți de mai multe ori.

l După modul în care un bărbat se uită în oglindă, poți să deduci dacă mai ține și la altceva decât la el.

l Bărbații acceptă complimentele mult mai ușor decât femeile. De exemplu: "Florin, arăți foarte bine azi". Florin: "Mulțmesc!". Invers: "Mia, arăți foarte bine!". Mia: "Da? Probabil din cauza luminii!".

l Femeile iau toaletele altor femei mult mai în serios decât o fac bărbații. N-o să auzi niciodată un bărbat la o petrecere zicând: "O, Dumnezeule, mai e cineva îmbrăcat în costum gri!".

l Bărbații au un mod ciudat de a fi sensibili și nu le place să piardă. Sunt destul de curajoși să meargă la război, dar nu atât de curajoși încât să accepte să facă o injecție.

l Când se uită le meciuri, bărbații își închipuie că, dacă se concentrează, își ajută echipa favorită. Dacă vrei să-ți acorde atenție, nu te atașa de un bărbat înaintea unor meciuri de campionat european sau mondial.

l Andropauza este mult mai distractivă decât menopauza. La momentul menopauzei, femeia se îngrașă și se deprimă, pe când, la andropauză, bărbații încep să agațe fete tinere și să cheltuiască. 

Comentează știrea

rodica
30 aprilie 2015
proiect

Tot ceea ce dăruim se întoarce mai devreme sau mai târziu la noi. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 30 Aprilie 2015
Stire din Fun : Așa bunică, așa nepot
Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Fun : Trei reguli, după  noaptea nunții
Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Fun : Tratament preferențial pentru nevastă
Marţi, 28 Aprilie 2015
Stire din Fun : Bucureștiul, plin de măgari
Pagina a fost generata in 0.5195 secunde