Cea mai bună dietă

325

Articole recomandate

Un tip grăsuț se hotărăște să slăbească. Caută pe internet un program de slăbire și solicită online de la o companie planul lor de pierdere în greutate "cinci kg în cinci zile", zicându-și s-o ia mai ușor. A doua zi îi bate la ușă o tipă la vreo 19 ani, superbă, atletică și doar încălțată în niște adidași roz și având o pancartă atârnată de gât. Se prezintă ca un reprezentant al companiei online de pierdere în greutate și îi arată ce scrie pe semnul de la gâtul său:
"Dacă mă poți prinde, poți să mă ai."


Fără niciun alt cuvânt tipa se apucă să fugă. Tipul după ea. Câțiva kilometri mai târziu, transpirat și obosit fleașcă, el renunță la urmărire. Aceeași fată se prezintă la ușa tipului în următoarele zile și același lucru se întâmplă de fiecare dată. În a șasea zi, el se cântărește și constată încântat că a pierdut cinci kg cum i s-a promis. 


Se gândește că ar putea să continue și să piardă și mai mult din greutate și solicită programul de pierdere în greutate "10 kg în cinci zile" de la aceeași companie. A doua zi îi bate la ușă cea mai frumoasă femeie văzută în viața lui. Ea nu poartă nimic, doar adidași roz și un semn atârnat de gât pe care scria:


"Dacă mă poți prinde, poți să mă ai".


Și alergătura reîncepe, ea în față, el după ea. Femeia era atât de frumoasă încât omul nostru alerga după ea de îi ieșea sufletul. În următoarele patru zile, același lucru se întâmplă. A șasea zi, tipul se cântărește și constată super mulțumit că a mai pierdut 10 kg cum i s-a promis. Decide să scape odată pentru totdeauna de kilogramele pe care le mai avea în plus și solicită programul de pierdere în greutate "20 kg în șapte zile".


"Ești sigur? - i se trimite un email. Acesta este cel mai riguros program al nostru".


"Absolut, răspunde el, nu m-am simțit atât de bine în viața mea. Și de data asta sunt sigur că o prind". A doua zi aude o bătaie în ușă, aleargă fericit să deschidă, gândindu-se ce minunăție de femeie o să vadă, deschide ușa și înlemnește. În fața ușii stătea un ditamai masculul, încălțat doar cu o pereche de adidași roz și cu un semn atârnat de gât pe care scria:
"Dacă te prind, al meu ești!"


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 Martie 2018
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 31 Martie 2018
Stire din Fun : Infidelitatea în junglă
Sâmbătă, 31 Martie 2018
Stire din Fun : Secretară nouă la serviciu
Sâmbătă, 31 Martie 2018
Stire din Fun : Blonda vrea camera cu vedere la mare
Sâmbătă, 31 Martie 2018
Stire din Fun : Tu nu mă înțelegi deloc
Sâmbătă, 31 Martie 2018
Stire din Fun : Un proces de divorț
Vineri, 30 Martie 2018
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 30 Martie 2018
Stire din Fun : Tratamentul care te scapă de toate
Pagina a fost generata in 0.7532 secunde