Cea mai revoltătoare reclamă! Ce se întâmplă dacă faci sex fără prezervativ – VIDEO

1906
3
Cea mai revoltătoare reclamă! Ce se întâmplă dacă faci sex fără prezervativ – VIDEO - 5-1329228267.jpg
Reprezentanții unei companii producătoare de prezervative a găsit o metodă mai mult decât inedită pentru creșterea vânzărilor. Au realizat o reclamă, pe care doreau să difuzeze în cadrul SuperBowl, ale cărei imagini sunt de-a dreptul înfiorătoare. Nu știm dacă numărul prezervativelor vândute a crescut sau nu, însă cert este că reclama creată conține o serie de imagini care pur și simplu te îngrozesc. Cuvintele sunt de prisos în acest caz! Talentul «artistic» al reprezentanților companiei au pus criticii pe jar, care au descris-o ca fiind cea mai revoltătoare reclamă făcută până acum la astfel de produse. Cel mai bine e să urmăriți însăpăimântătorul clip:

Comentează știrea

botusan alexandru m
14 februarie 2012
Cea mai revoltătoare reclamă! Ce se întâmplă dacă faci sex fără prezervativ – VIDEO

ar trebui data o lege care sa dea voie doar celor care au cel putin 12 clase si serviciu sa aiba voie sa faca copii sau sa-i infieze.

Burex
14 februarie 2012
Pt Nr.1

Mai io as plusa si as zice sa aiba drept de procreere numai cei care au obtinut cel putin un doctorat. Avantajul ar fi ca ne-am imputina rapid pe Terra si in plus Romania ar avea de castigat pt ca avem cei mai multi posesori de doctorate. Uite asa am deveni poporul ales...

botusan alexandru m
17 februarie 2012
Cea mai revoltătoare reclamă! Ce se întâmplă dacă faci sex fără prezervativ – VIDEO

Domnule Burex, cand am scris acel mesaj,nu la imputinarea populatiei pe planeta m-am gandit!!! Nu este normal sa faci copii atunci cand nu ai nici un fel de venit cu care sa creezi minimul de comfort pentru cresterea lor in bune conditii ca altfel este posibil sa-i ia statul cu forta chiar etc. nu vreau sa lungesc vorba. Nu facem copii sa-i creasca statul, care si asa are o gramada de copii abandonati prin spitale , de care trebuie sa aiba grija. La stiri urmaream un caz unde o femeie cu 7 copii mici traia intr-un fel de bordei,intr-un jeg de nedescris, a fost descoperita de echipele de la deszapezire. Evident ca autoritatile s-au sesizat imediat de cele intimplate si iau luat imediat copii dandu-i in grija statului. Habar nu ai ce sume imense cheltuie statul cu ei pana la varsta majoratului!!! Oare de ce facuse 7 copii? Poate ma lamureste si pe mine cineva. Nu este dator statul sau primaria etc. sa ne creasca copii, el trebuie doar sa vina in ajutor atunci cand omul deja a epuizat toate celelalte solutii din care ar fi putut sa castige, pentru ca familia lui sa aiba un trai decent.

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 14 Februarie 2012
Stire din Fun : Visul oricărui bărbat / Video
Marţi, 14 Februarie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 13 Februarie 2012
Stire din Fun : Ospitalitate franceză
Luni, 13 Februarie 2012
Stire din Fun : Inteligența supremă
Pagina a fost generata in 2.8038 secunde