Chestii pe care le vezi în filme și niciodată în viața reală

611
Chestii pe care le vezi în filme și niciodată în viața reală - chestiipecareleveziinfilme-1472044297.jpg

Articole recomandate

r Oameni care tocmai și-au luat un glonț în piept și întinși pe jos, cu sângele tâșnind, au chef să facă declarații de dragoste. Ce-i drept, nu prea se trage cu pistolul pe la noi, dar imaginați-vă un fierar betonist căruia tocmai i-a căzut un bloc imens de beton pe jumătate de corp. În loc de "te iubesc, ești totul pentru mine", singura replică ce-i vine pe buze este: "cheamă salvarea aia odată!".

r Sex în toaletele avioanelor. Nu, serios, ați intrat vreodată în budă la wizz? Pe mine, unul, mă strângea la umeri. Aveam impresia că mă sufoc. (…) Ca să nu mai zic că tot avionul e cu pleoapa pe tine când te ridici să te duci la wc. Tre’ să fii tâmpit ca să trăiești cu impresia că n-a observat nimeni că ați intrat doi în toaletă.

r Pornitul mașinii fără cheie, cu firele de sub bord. Mda, nu mai zic de blocatul volanului, care la mașinile mai vechi era pe sistem pur mecanic. Degeaba porneai Dacia lui taică-meu cu firele, la prima curbă ți se bloca volanul dacă nu aveai cheia în contact. Iar la modelele noi există tot felul de cipuri și siteme antifurt, așa că te poți pișa pe ele de fire. În filme toată treaba ține maxim treizeci de secunde. La un service autorizat, unde meșterii visează noaptea schema electrică a autoturismului, durează câteva ore ca popa!

r Indiferent de vârstă sau sex, toată lumea știe să folsească un computer. Toți tastează la marea meserie, cu două mâini, eventual fără să se uite la tastatură și în timp ce vorbesc la telefon. (…) Mama încă nu a învățat să trimită un sms.

r Femei care sunt singure în casă și aud ceva suspect din beci, prin urmare se duc repede să vadă ce s-a întâmplat. Ba chiar devin și mai curioase în momentul în care observă că nu mai funcționează lumina. Intră în încăperea întunecoasă, din care se aud tot felul de zgomote dubioase, și întreabă: "E cineva aici?". Auzi, îi sună cunoscută cuiva replica asta: "nu vii să mă iei și pe mine cu mașina, că la opt e aproape întuneric?".

r Tipul care se duce glonț la bar, într-un club ultra-aglomerat, să-și comande ceva de băut. Ultima oară am așteptat zece-cinșpe minute cu banii în mână și era o seară de joi în care clubul respectiv nu era plin nici pe sfert.

Sursa: mihaivasilescublog.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 August 2016
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 25 August 2016
Stire din Fun : Blonda și puzzle-ul buclucaș
Joi, 25 August 2016
Stire din Fun : De vorbă cu extraterestrul
Miercuri, 24 August 2016
Stire din Fun : Elevul premiant și tatăl zgârcit
Miercuri, 24 August 2016
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 23 August 2016
Stire din Fun : Oare de ce?
Pagina a fost generata in 0.5413 secunde