Cine să le mai înțeleagă pe femei?

508
Cine să le mai înțeleagă pe femei? - cinesalemaiinteleaga-1428404832.jpg

Articole recomandate

Dacă el muncește prea mult, o neglijează. Dacă nu muncește, nu e bun de nimic. Dacă ea are un serviciu plictisitor și prost plătit, este exploatată. Dacă el are un serviciu plictisitor și prost plătit, ar trebui să facă bine să-și găsească ceva mai bun. Dacă el este avansat înaintea ei, femeile sunt discriminate. Dacă ea e avansată înaintea lui, femeile au drepturi egale cu bărbații.

Dacă el îi spune că arată bine, este hărțuire sexuală. Dacă nu îi spune, este indiferență crasă. Dacă el plânge, e un fraier. Dacă nu, e insensibil. Dacă el ia decizii fără să o consulte, este misogin. Dacă ea ia decizii fără să îl consulte, este o femeie emancipată. Dacă el o roagă să facă ceva ce ei nu îi place, încercă s-o domine. Dacă ea îi cere bărbatului să facă ceva ce lui nu îi place, este o favoare pe care nu e frumos s-o refuzi.

Dacă bărbatul încearcă să arate bine, probabil are pe altcineva. Dacă nu, este neîngrijit. Dacă bărbatul îi aduce flori unei femei, urmărește ceva. Dacă nu îi aduce, este nerecunoscător. Dacă bărbatul este mândru de realizările sale, este un egoist. Dacă nu, este lipsit total de ambiție. Dacă ea are o durere de cap, trebuie să se odihnească. Dacă el are o durere de cap, n-o mai iubește. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Fun : Sunt singură acasă, deci...
Marţi, 07 Aprilie 2015
Stire din Fun : Cum să îți alegi iubita perfectă
Marţi, 07 Aprilie 2015
Stire din Fun : Degeaba-și ascund femeile vârsta
Marţi, 07 Aprilie 2015
Stire din Fun : Simțul umorului, în stil medical
Luni, 06 Aprilie 2015
Stire din Fun : Geografia femeii
Pagina a fost generata in 1.0361 secunde