Cum arată ziua unui pesimist

593
Cum arată ziua unui pesimist - ziuaunuipesimist-1457443055.jpg

Articole recomandate

Se trezește unul de dimineață din cauza unor bubuituri: se crapă de ziuă. O caută pe nevastă-sa în pat și n-o găsește: o furase somnul. Se duce la baie și se uită în oglindă, dar oglinda se face țăn-dări: aruncase o privire. Se uită într-un ciob de oglindă și se vede tot tăiat pe față: îl tăia o pișare.

Pleacă la serviciu și pe drum vede două tipuri de oameni: unii care scădeau în înălțime (pe ăia îi rodeau pantofii) și alții care dispăreau pur și simplu (pe ăia îi fura peisajul). Ajunge la serviciu și își vede toți colegii lipiți de tavan: purtau discuții la nivel înalt. La un moment dat, se dezlipesc și cad toți deodată: căzuseră de comun acord.

Se enervează și pleacă de la serviciu. Pe drum, îl vede pe unul lipit de asfalt și vreo doi care trăgeau de el să-l dezlipească: era sărac lipit pământului. Mai încolo îl vede pe unul căruia îi cădeau urechile, nasul, ochii: era putred de bogat.

Se hotărăște să se sinucidă și se aruncă de pe un pod în apă. Apele se dau la o parte și cade pe uscat: nu era în apele lui. După aceea, se hotărăște să se îmbete. Merge într-un bar, dar intră cu capul tăiat în două: făcuse cum îl tăiase capul. Mai apoi se aude o bubuitură: căzuse seara. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Martie 2016
Stire din Fun : Adevăruri despre viață
Marţi, 08 Martie 2016
Stire din Fun : Analiza chimică a bărbatului
Sâmbătă, 05 Martie 2016
Stire din Fun : Iubire și pasiune,  cu sexy studenta
Sâmbătă, 05 Martie 2016
Stire din Fun : Lanțul slăbiciunilor
Sâmbătă, 05 Martie 2016
Stire din Fun : Ce întreabă o femeie  când sună la IT
Pagina a fost generata in 1.5621 secunde