Cum s-o dai în bară cu un sexy cadou

842
1
Cum s-o dai în bară cu un sexy cadou - sexycadou-1417698645.jpg

Articole recomandate

Un tânăr voia să-i cumpere iubitei sale un dar de Crăciun, și nu prea știa ce pentru că erau de puțină vreme împreună. După ce s-a gândit cu grijă, a ales să ia o pereche de mănuși ca fiind cadoul cel mai potrivit: romantic, dar nu prea personal. Însoțit de sora mai mică a iubitei, s-a dus la magazin și a cumpărat o pereche de mănuși albe. Sora și-a cumpărat un obiect de lenjerie intimă alb, dantelat. În timp ce împacheta, vânzătoarea a încurcat pachetele, așa că sora a luat mănușile, iar tânărul a luat lenjeria. Fără să verifice conținutul, el a expediat pachetul iubitei sale împreună cu următorul mesaj:

"Am ales acest dar pentru că în timp ce ne plimbam seara prin parc am obsevat că nu obișnuiești să porți așa ceva. Dacă n-ar fi fost sora ta aș fi ales modelul mai lung, cu nasturi, dar ea poartă modelul scurt, care se dă jos mai ușor. Chiar dacă culoarea e mai pastel, nu se murdăresc ușor. Vân-zătoarea mi-a arătat că și ea poartă aceeași culoare și chiar după o purtare de trei săptămâni arătau încă bine. Am pus-o să încerce perechea pe care am cumpărat-o pentru tine și îi venea minunat. Aș vrea să fiu lângă tine să te ajut prima oara cu îmbrăcarea lor. Sunt gelos că alți bărbați vor atinge mătasea lor delicată înainte de a te vedea din nou. După ce te dezbraci, amintește-ți să sufli înăuntru puțin pentru că altfel va rămâne umezeala ce se formează în timpul purtării. Sper ca în ajun de Crăciun, când ne vom întâlni, vei purta cadoul numai pentru mine. Cu toata dragostea!

P.S. Am auzit că ultima moda e să nu se tragă chiar până sus, ca să se vadă puțin blănița."

Comentează știrea

10x20m Event Tent For Sale
13 martie 2015
10x20m Event Tent For Sale

We provide beautiful unusual tents for your wedding. 10x20m Event Tent For Sale http://www.eventtentsforsales.com/10x20m-event-tent-sale.html

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Fun : Viața-i perfectă. Sex toată ziua!
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Fun : Uneori, soția te lasă fără cuvinte
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Fun : Cugetări interesante și... reale
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Fun : Definiția  afacerii profitabile
Joi, 04 Decembrie 2014
Stire din Fun : Blondele tot blonde rămân!
Joi, 04 Decembrie 2014
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 1.228 secunde