Cum să agăți o femeie în bar

1006
Cum să agăți o femeie în bar - e5f3cc321cadb401ab75233a3d708c3a.jpg
Un tip ce afișa un aer superior stătea la bar, în localul său preferat. Deodată, intră pe ușă cea mai frumoasă femeie pe care a văzut-o în viața lui. După ce a sorbit-o din priviri, primul gând a fost să facă într-un fel și să intre în vorbă cu ea.
Așadar, a comandat o sticlă de șampanie și a trimis chelnerul la masa ei, cu sticla și cu un bilețel, în care o întreba dacă tânăra dorește să bea un pahar împreună.
Tânăra a citit biletul și i-a zâmbit. Apoi, parcă și mai frumoasă, s-a apucat să scrie ceva pe o bucată de hârtie și să trimită mesajul prin chelner.
Curios foc, tânărul a citit pe nerăsuflate biletul, pe care sta scris următorul text:
"Onorate domn, dacă aș bea cu dumneavoastră din această sticlă de șampanie, ar trebui ca în garajul dumneavoastră să existe cel puțin un Mercedes, pe contul dumneavoastră bancar cel puțin un milion de euro și, scuzați, în pantalonii dumneavoastră ar trebui să încapă 17 centimetri. O vilă somptuoasă, de vis, de preferat în Insulele Canare, ar fi, de asemenea, de dorit".
Tânărul, ca un om educat și de caracter cum se considera, îi scrie înapoi, puțin supărat de pretențiile superbei fete:
"Stimată doamnă, în garajul meu se află un Ferrari, un Porsche și un Mercedes. Referitor la conturi, pe fiecare din cele opt ale mele se găsesc câte două milioane de euro. Și asta nu e tot: am case de vacanță în Bali, Florida și Elveția... Tot ce vreau să știi este că niciodată, dar niciodată, nici pentru cea mai frumoasă femeie din lume nu mi-aș tăia patru centimetri!!! Vă rog, deci, să-mi returnați sticla!".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 25 Martie 2011
Stire din Fun : Barele cu icre de la perdele...
Joi, 24 Martie 2011
Stire din Fun : La agățat gagici pe chat (2)
Miercuri, 23 Martie 2011
Stire din Fun : La agățat gagici pe chat
Pagina a fost generata in 1.8169 secunde