Cum să scapi de partidele de shopping cu soția

885
Cum să scapi de partidele  de shopping cu soția - fond-1321627134.jpg
După ce m-am pensionat, nevastă-mea mă tot chinuia să merg cu ea la cumpărături, că și-așa nu avem ce face toată ziua. Și mă tot târa după ea prin Mall. Partea proastă e că eu (ca toți bărbații de altfel) am oroare de lins vitrine și pierdut timpul prin magazine. Iar nevastă-mea e campioană la luat magazinele la rând. Până ieri, când nevastă-mea a primit o înștiințare din partea magazinului.

Dragă D-na Popescu,

În ultimele 6 luni soțul dvs. a făcut oarecare probleme în magazinul nostru, a avut un comportament pe care nu-l mai putem tolera așa că suntem nevoiți să vă interzicem să ne mai vizitați magazinul. Motivele pentru decizia noastră (completate cu înregistrări ale camerelor de supraveghere) sunt următoarele:

15 Iunie: A luat 20 de alarme de pe produse și le-a strecurat în buzunarele sau produsele altor cumpărători.

2 Iulie: A setat toate aparatele radio cu alarmă de la raionul Electrocasnice să pornească alarma la 5 minute unul de altul

7 Iulie: A vărsat două tuburi de ketch-up dintr-un colț al magazinului spre toaleta femeilor.

19 Iulie: S-a dus la un angajat nou și cu un ton oficial i-a spus: Aveți un cod 4 la raionul de grădinărit. Din această cauză, angajatul și-a părăsit postul, drept urmare a fost sancționat de către șeful de departament, iar aceasta a dus la o grevă a angajaților și prin urmare au fost pierderi pentru firma noastră.

4 August: A umplut cu bomboane M&M căsuța de scrisori și reclamații a magazinului.

14 August: A mutat panoul de atenționare "Atenție!!! Suprafață Alunecoasă" în zona acoperită cu mochetă a magazinului.

15 August: a ridicat un cort în zona articolelor de camping și a spus unui număr de 20 de copii ai clienților că nu au voie să vină în camping decât dacă aduc fiecare câte o pătură și-o pernă în două minute. Secțiunea de lenjerie de pat a avut de suferit.

23 August: A setat toate sistemele home-cinema să cânte marșuri patriotice comuniste și a organizat o paradă prin magazin.

4 Septembrie: s-a folosit de una din camerele de supraveghere pe post de oglindă pentru a-și stoarce punctele negre de pe față și a-și curăța nasul.

10 Septembrie: În timp ce proba câteva din puștile de la raionul de Vânătoare și Pescuit Sportiv, l-a întrebat pe angajat dacă știe unde se găsesc pastile antidepresive în magazin.

3 Octombrie: Se plimba într-un mod ferit și ascuns prin magazin în timp ce fredona melodia din Misiune Imposibilă.

15 Octombrie: S-a ascuns între rafturile noastre cu cămăși pe umeraș și când se apropia un client începea să strige: EU, EU, ALEGE-MĂ PE MINE!!!!

25 Octombrie: când am făcut la sistemul audio al magazinului un anunț s-a ghemuit brusc în poziția fetală și a început să strige "O NUUUUU, NU VOCILE DIN NOU"

Și ultima, dar în niciun caz cea mai puțin importantă:

31 Octombrie: A intrat într-o cabină de probă, a închis ușa și după aproximativ 10 minute a strigat foarte tare "Băi, fraților, iar ați uitat să puneți hârtie igienică". O angajată de la raionul de haine a leșinat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
Stire din Fun : Poezioala desple secs
Pagina a fost generata in 2.2549 secunde