Cum să-ți alegi nevasta

1840
2
Cum să-ți alegi nevasta - taateeee-1311576812.jpg

Articole recomandate

Era odată un bărbat care avea trei iubite, dar nu știa cu care să se însoare. Deci a decis să-i dea fiecăreia câte 5.000 de dolari ca să vadă cum îi cheltuiește fiecare.

Prima iese în oraș și se machiază de toți banii. Își ia haine noi, își schimbă coafura, își face manichiura, pedichiura, tot tacâmul și-i zice bărbatului: "Am cheltuit banii ca să fiu frumoasă pentru tine, pentru că te iubesc așa de mult".

A doua a ieșit în oraș și a cumpărat crose noi de golf, un CD player, un televizor și o combină și i le-a dat bărbatului, spunându-i: "Am cumpărat aceste cadouri pentru tine, pentru că te iubesc așa de mult".

Cea de-a treia ia cei 5.000 de dolari și-i investește în acțiuni, își dublează suma, returnează cei 5.000 de dolari bărbatului și reinvestește restul. Ea i-a zis: "Investesc restul banilor pentru viitorul nostru, pentru că te iubesc atât de mult".

S-a gândit el mult despre cum au cheltuit femeile banii și a decis să se însoare cu aceea cu sânii cei mai mari.

Comentează știrea

citizen of cta
25 iulie 2011
doresc sa protestez impotriva nesimtirii primarului, a parazitismului angajatilor primariei si neimplicarea generala a insti tutiilor subordonate primariei

1, sa va fie rusine ca orasul asta e plin de maidanezi si gropi de gunoi chiar si sezon estival,2,politia locala nu se implica cu mai nimic in solutionarea problemelorde scandaluri nocturne,3,majoritatea angajatilor primariei freaca menta in birouri,nu conteaza ca acum e vara,asa fac si iarna si primavara...sunt doar cateva din nemerniciile aruncate asupra bietilor constanteni de cand a venit ciiuma mazareasca;deci noi ,fanarul romaniei,pe langa ciuma oranj care e in romanica,mai avem si ciuma rosie mazare si co....pana cand vom mai rabda,dragi concetateni,oare pana cand..degeaba veti bana mesajul.

Constantin
25 iulie 2011
Ai dreptate, cetateanule, doar pe jumatate!!!

Cetateanule, asculta unpik, guvernarea portocalie nu a taiat salariile, ci a impiedicat haosul si caderea tarii, dupa ce ciuma rosie, a dat pomeni electorale si a inceput dezmatul in banci, privatizare, etc, etc, intre anii 1990 - 1996, urmata de tunurile din 2000-2004, urmate de tunurile din 2004-2008 cand chipurile portocalii erau la putere cu penelistii; de fapt atunci, erau penelistii, sprijiniti de pesedei!!! NIci nu stii cate rele au facut pesedeii, inclusiv cu pensionarile timpurii din armata, politie, oameni care la 50 de ani se numesc acum, PENSIONARI!!! Desigur, in PDLlucrurile nu sunt toate ok, dar pe langa ciuma rosie reprezentata de pesedeii, care au un sistem articulat de furt ( vezi mazarel ce face la Constanta , mazarel care l-a scolit pe oprescu de Bucuresti ) pedeleii sunt fete mari!!! Te rog sa imi spui daca in guvernarea PDL a Constantei, cu Dutu la Consiliul Judetean, ai vreo reclamatie in ceea ce priveste corectitudinea....Dutu a bagat gazele in Constanta.....sa tii minte!!! Si in viitoarea guvernare PDL a Constantei, te asigur ca parcurile vor fi ceea ce au fost, si mai mult, se va reelectrifica Constanta, SI NU VOR MAI APAREA CLADIRI PE BULEVARDE, CUM APAR ACUM, LA 3 M IN FATA ALTOR CLADIRI, DE LE IA TOATA LUNINA NATURALA....SE VOR INTAMPLA MULTE LUCRURI FRUMPOASE, ASTA NUMAI DACA VEI DORI, DACA TE-AI PLICTISIT DE MAIMUTOIUL DE mazarel!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.565 secunde