De ce sunt femeile atât de complicate

622
De ce sunt femeile atât de complicate - femeilecomplicate-1460373978.jpg

Articole recomandate

1. Ca să fii fericită alături de un bărbat, trebuie să îl înțelegi mult și să îl iubești puțin. Ca să fii fericit lângă o femeie, trebuie să o iubești mult și să nu o înțelegi deloc.

2. Numărul mediu de obiecte din baia unei femei este de 437. Un bărbat nu ar putea identifica majoritatea dintre aceste obiecte. El are trei articole: periuța de dinți, lama de ras și un prosop luat de la vreun hotel.

3. O femeie știe totul despre copiii ei. Când au programare la dentist, numele tuturor prietenilor lor, ce note au la școală, care e mâncarea lor preferată. Bărbatul este relativ conștient că cineva mișună prin casă.

4. O femeie se va aranja când: merge la cumpărături, udă florile, duce gunoiul, răspunde la telefon, citește o carte, plimbă cățelul. Un bărbat se va aranja în două situații: la nunți și la înmormântări.

5. Masa în oraș: Când se aduce nota, fiecare bărbat va pune pe masă o sumă egală și nu le va păsa de rest. Când femeile trebuie să plătească nota, apare și calculatorul de la mobil.

6. Bărbații sunt vanitoși. Se vor admira în oglindă. Femeile sunt ridicole. Ele se uită în orice suprafață strălucitoare: oglinzi, lingurițe, vitrine, prăjitoare de pâine, oglinzi și geamuri de la mașini parcate, chelii...

7. Într-o seară cu fetele, femeile vorbesc întruna. Într-o seară cu băieții, bărbații spun cam atât: "Dă și mie chips-urile" sau "Du-te și mai adu bere". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 Aprilie 2016
Stire din Fun : Arta de a face afaceri
Sâmbătă, 09 Aprilie 2016
Stire din Fun : Jurnalul unei soții  de inginer IT
Sâmbătă, 09 Aprilie 2016
Stire din Fun : Distracție la maxim,  cu cinci tipe sexy
Sâmbătă, 09 Aprilie 2016
Stire din Fun : Pus pe glume proaste,  în supermarket
Pagina a fost generata in 1.2543 secunde