Ei trăiesc printre noi!

1098
Ei trăiesc printre noi! - eitraiesc2-1311693673.jpg

Articole recomandate

1. Un tip a cumpărat un frigider nou. Ca să scape de cel vechi, l-a pus în fața casei cu un carton pe care scria: "E gratis, dacă îl vrei, ia-l". Patru zile a stat frigiderul acolo și nimeni nici măcar nu s-a uitat la el. Tipul a realizat că oamenii erau neîncrezători, așa că a decis să schimbe anunțul... Frigider de vânzare: 100 lei.

A doua zi cineva l-a furat!

2. Într-o zi mergeam pe plajă cu niște prieteni, când cineva a țipat: "Uite o pasăre moartă!"... Cineva s-a uitat în sus, spre cer, și a exclamat: "Unde, unde?!!"

3. În timp ce vizionam o casă, am întrebat agentul imobiliar în ce direcție este nordul, explicând că nu vreau ca soarele să mă trezească în fiecare dimineață. Agentul a replicat "Soarele răsare de la nord?". Când i-am explicat că soarele răsare de la est de ceva timp, acesta a dat din cap și a spus: "Oh, nu prea țin pasul cu lucrurile astea".

4. Luam prânzul într-o cafenea, când, fără să vreau, am auzit-o pe angajată că vorbea despre o arsură pe care o căpătase la sfârșitul săptămânii când mergea spre plajă cu mașina. A condus mașina decapotabilă, dar nu credea că se va arde, pentru că era în mers.

5. Sora mea are un fel de cuțit în mașină, special pentru a tăia centura de siguranță în caz că rămâne blocată din cauza unui accident. Îl ține în portbagaj.

6. Mergeam pe stradă cu un tip, când am văzut o fată cu un cercel în nas, de care era atașat un lănțișor până la cercelul din ureche. Tipul a zis: "Nu se va rupe lanțul dacă va întoarce capul?". A trebuit să-i explic că nasul și urechea unei persoane rămân la aceeași distanță indiferent în ce direcție va întoarce capul.

7. Nu mi-am găsit bagajele în zona pentru bagaje din aeroport. Așa că am mers la biroul bagaje pierdute și i-am spus lucrătoarei că bagajele mele nu apăruseră. Ea a zâmbit calm și mi-a spus să nu îmi fac griji deoarece ea este pregătită și special instruită pentru a rezolva astfel de situații și că sunt pe mâini bune cu ea. Apoi m-a întrebat: "Ca să începem cu începutul, avionul dumneavoastră a ajuns?".

8. Am muncit o vreme la o pizzerie și o dată am observat un bărbat care venise să comande o pizza mică la pachet. Părea să fie singur și bucătarul l-a întrebat dacă dorește să taie pizza în patru sau în șase felii. A stat și s-a gândit un pic înainte să răspundă: "Lasă în patru felii, nu cred că îmi este destul de foame să mănânc șase felii".

Da, ei trăiesc printre noi!!!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Iulie 2011
Stire din Fun : Scrisoare de la hoți
Pagina a fost generata in 0.5251 secunde