Fii curajos, nu uita că te iubesc!

463
Fii curajos, nu uita că te iubesc! - fiijpeg-1465733716.jpg

Articole recomandate

Un deținut condamnat la închisoare pe viață pentru crimă reușește să evadeze după 25 de ani. Cu poliția pe urmele lui, se refugiază într-o noapte în casa unui cuplu proaspăt căsătorit. Îi găsește pe amândoi dormind în dormitor, îi ia prin surprindere, leagă femeia de pat, iar pe bărbat îl leagă pe un scaun. Se îndreaptă spre femeie, se apleacă asupra ei, o sărută pe gât, femeia îi șoptește ceva, după care deținutul pă-răsește camera în mare grabă.

Soțul se chinuie să se apropie de ea și îi spune:

- Iubita mea, bărbatul ăsta nu a mai văzut femeie de 25 de ani. Când se întoarce, fă tot ce-ți cere, nu te împotrivi și nu te certa cu el, că ne omoară pe amândoi. Cred că are chef de o partidă de sex, că l-am văzut că te-a sărutat pe gât. Fă asta și pretinde că-ți place! Viețile noastre depind de atitudinea ta. Fii curajoasă și nu uita că te iubesc!

Femeia răspunde cu lacrimi în ochi:

- Iubitule, ai dreptate. Nenorocitul n-a mai văzut femeie de 25 de ani. În privința sărutului, greșești: nu m-a sărutat, mi-a spus că ești drăguț și m-a întrebat dacă ținem vaselina în baie. Fii curajos și nu uita că te iubesc!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Iunie 2016
Stire din Fun : Să tot mergi la golf…
Sâmbătă, 11 Iunie 2016
Stire din Fun : Tânăra soție  și soldatul înfocat
Vineri, 10 Iunie 2016
Stire din Fun : Definiția femeii, varianta 2016
Vineri, 10 Iunie 2016
Stire din Fun : Bate șaua  să priceapă iapa
Pagina a fost generata in 0.4927 secunde