Fotografia care te va face să uiți de nămeți și sinistrați! Vezi imaginea la care tot Facebook-ul a dat Like cu "Iarna pe uliță"

520
Chiar dacă iarna aceasta ne-a adus numai probleme în întreaga țară, se pare că există și motive de bucurie. O poză cu doi copii ieșiți la joacă în omătul proaspăt din zona Bran, Moeciu a făcut furori pe Facebook, adunând peste 10.000 de like-uri.
Poza aparține unui tânăr pe nume Marian Mocanu care nici nu se gândea că va reuși să atingă inimile atâtor oameni cu un singur instantaneu. Peste 10.000 de like-uri și sharuri a reușit să adune poza cu cei doi "pui de ciobani" care au ieșit la joacă cu cei mai buni prieteni ai omului!

"Imaginea a fost realizată în zona Bran, Moeciu. Nu îi cunoșteam pe protagoniști. Am ieșit la fotografiat prin munți, prin zăpadă, împreună cu un alt prieten de-al meu, fotograf. Mergând pe dealuri am întâlnit niște ciobani și pe acești doi pui de cioban care alergau prin curte, de fapt pe deal. Câinii erau slobozi și se jucau cu ei", spune fotograful Marian Mocanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Februarie 2012
Stire din Fun : VIDEO AMUZANT/ Făcut KO de un…cal!
Marţi, 14 Februarie 2012
Stire din Fun : Visul oricărui bărbat / Video
Pagina a fost generata in 1.7363 secunde