Horoscop

649

Articole recomandate

Berbec (21 martie – 20 aprilie): Este posibil să aveți probleme acasă, dar se pot rezolva rapid. Pentru a evita o ceartă, nu trebuie decât o vorbă bună sau un gest tandru la adresa partenerului de viață. Nu sunteți deloc mulțumit de situația financiară, dar nu este cazul să vă îngrijorați. În curând veți primi bani de unde nu vă așteptați.
Taur (21 aprilie – 21 mai): Dimineață s-ar putea să fiți confuz, ceea ce vă poate afecta relațiile sentimentale. Vă recomandăm să fiți calm și să nu provocați o ceartă cu partenerul de viață. Spre seară, este posibil să mergeți în vizită la prieteni. Nu neglijați odihna!
Gemeni (22 mai – 21 iunie): Nu este momentul să vă ambiționați să rezolvați singur problemele casei, pentru că s-ar putea să nu aveți succes. Acceptați ajutorul familiei! Spre seară, o femeie mai în vârstă vă ajută să aplanați un conflict cu cineva apropiat.
Rac (22 iunie – 22 iulie): Dimineață sunteți nemulțumit și nervos pentru că nu reușiți să plecați într-o excursie. Încercați să vă stăpâniți! Cei din jur nu sunt obligați să vă suporte ieșirile. Vă sfătuim să acordați mai multă atenție partenerului de viață. Împreună, puteți să găsiți o soluție la problemele financiare care vă frământă.
Leu (23 iulie – 22 august): Dimineață sunteți măcinat de sentimente contradictorii, dar o femeie mai în vârstă din familie vă ajută să vi le clarificați. Vă sfătuim să vă păstrați optimismul, pentru că relațiile cu persoana iubită vor reveni la normal. Spre seară, primiți o veste în legătură cu o moștenire, care vă schimbă programul pentru mâine.
Fecioară (23 august – 21 septembrie): Aveți tendința să exagerați în privința sentimentelor și a afacerilor. Vă sfătuim să fiți mai moderat, pentru că riscați să vă dezamăgiți prietenii. Să nu vă așteptați la prea multe satisfacții, dacă vă urmăriți numai interesele personale! Vă sfătuim să vă menajați sănătatea. Nu faceți eforturi exagerate!
Balanță (22 septembrie – 22 octombrie): S-ar putea să aveți o zi proastă pe plan sentimental. Aveți, însă, o mare capacitate de comunicare și puteți să depășiți toate neînțelegerile cu persoana iubită. Vă recomandăm să nu exagerați în privința problemelor casnice. Fiți atent la ce spuneți, ca să nu declanșați un scandal!
Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Dimineață este posibil să suferiți o dezamăgire pe plan sentimental, motiv pentru care sunteți indispus. Vă sfătuim să vorbiți deschis, ca să evitați neînțelegerile. Dacă nu vă temperați orgoliul, riscați să vă îndepărtați prietenii.
Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie): Astăzi reușiți să faceți tot ce v-ați propus. Pe plan sentimental, s-ar putea să aveți probleme din cauza orgoliului. Ar fi bine să dați dovadă de mai multă răbdare cu persoana iubită. Vă sfătuim să vă faceți ordine în idei și să nu neglijați problemele casnice.
Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie): Dimineață nu sunteți mulțumit de nimic și aveți tendința să criticați pe toată lumea. Vă sfătuim să nu vă enervați pentru nimicuri. Calmați-vă și nu provocați discuții în contradictoriu! Ar fi bine să îi acordați mai multă atenție partenerului de viață.
Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Nu este momentul să începeți noi activități, pentru că nu sunteți într-o formă prea bună. S-ar putea să întâmpinați câteva obstacole, dar le depășiți cu bine. După-amiază, vă recomandăm să stați acasă, cu familia.
Pești (19 februarie – 20 martie): S-ar putea să fiți indispus din cauza dificultăților financiare și sentimentale. Vă sfătuim să vă concentrați asupra problemelor casei. Dacă aveți ocazia să mergeți într-o vizită la prieteni, nu stați pe gânduri! După-amiază s-ar putea să cunoașteți o persoană interesată să porniți o afacere împreună.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9195 secunde