HOROSCOP

594
HOROSCOP - horoscopfoto-1326389493.jpg
Berbec: Aveți reușite pe plan profesional, dar cu prețul unor ore de muncă suplimentare. Atenție la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastră, vă atrage într-o ceartă.

Taur: Astăzi este posibil să te afli prin zona reclamațiilor, așa că înarmează-te cu răbdare, pentru a nu te consuma prea mult. Poți să-ți asumi riscuri astăzi pentru că ai o viziune obiectivă a lucrurilor.

Gemeni: Partenerul de viață are nevoie de tine plin de viață pentru a putea da randament maxim ca de fiecare dată. Nu alege să lucrezi la două proiecte în același timp pentru că vei eșua în ambele.

Rac: Dacă folosești cuvintele pe post de arme, atunci ai grijă ca ele să nu se întoarcă împotriva ta. Fii rezonabil. Ești pregătit astăzi în domeniul tău și nu vei accepta o a doua părere.

Leu: De cât timp nu ai mai avut curajul să te exprimi liber și fără să-ți pese de părerea celorlalți? Azi este momentul să o faci, iar astrele te sprijină.

Fecioară: Astăzi reali-zezi că vrei să faci o schim-bare în comportamentul celor din jur. Singura ta preocupare trebuie să fie doar atmosfera calmă ce trebuie să o păstrezi la serviciu.

Balanță: Ai tendința de a adresa anumite cuvinte stânjenitoare unor persoane de sex opus. Consideri că tu ești cel care are dreptate, iar ceilalți sunt vinovați pentru că nu îți împărtășesc aceleași opinii.

Scorpion: Întâmpini dificultăți în a-ți exprima cum se cuvine adevăratele senti-mente pe care le ai pentru o anumită persoană. Ești dinamic, vioi și gata să iei startul în orice direcție.

Săgetător: Astăzi trebuie să fii curajos! Ia-ți inima în dinți și spune ce ai pe suflet. În plan profesional vor fi multe de făcut. Este posibil să fii nevoit să finalizezi în scurt timp o lucrare dificilă.

Capricorn: Configurația astrală actuală te va face să te întrebi ce îți lipsește. Se pare că vei încerca să experimentezi tot felul de noutăți cu persoana iubită. Dacă ai de susținut o lucrare sau chiar de luat decizii, ideile tale se vor dovedi excelente.

Vărsător: În loc să încercați să vă fofilați pe lângă o problemă, astăzi veți găsi curajul necesar să vorbiți despre ceva care vi se pare dificil de abordat. Vi se propune o afacere, dar ar fi bine să fii cât se poate de precaut.

Pești: Atmosfera celestă de azi vă va face pe tine și pe persoana iubită să vă enervați unul pe celălalt. Din punct de vede-re mental, funcționezi deosebit de eficient. Inventivitatea și originalitatea de care dai dovadă, îți permit să te faci remarcat oriunde te duci.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.1924 secunde