HOROSCOP

557
HOROSCOP - astrologie-1328444844.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vei avea de rezolvat o mulțime de mărunțișuri, așa că toată ziua vei fi într-o alergătură. Vei avea o zi destul de agitată și din punct de vedere sentimental. N-ar fi exclus să apară ocazia de a te implica într-o aventură amoroasă.

Taur: Va trebui să mun-cești din greu, dar cum rezultatele te vor satisface, vei avea motive de bucurie. Din punct de vedere financiar poți spera la o reușită. Sunt posibile probleme de sănătate pe fond nervos.

Gemeni: La serviciu se vor ivi tot felul de situații, care te vor obliga să participi la un efort deosebit. În cazul în care dorești să pleci la drum, mare atenție, căci ai putea avea încurcături legate de acte.

Rac: În ceea ce pri-vește starea ta generală, se poate spune că vei beneficia de un bun echilibru energetic. Ai putea profita de conjunctura acestei zile pentru a-ți consolida relația cu partenerul de viață.

Leu: Unele din lucrările de la serviciu vor deveni urgente și n-ar fi exclus să fie nevoie să rămâi puțin peste program. În plan sentimental vei avea unele nemulțumiri, dar nu este cazul să le discuți până nu vei fi calm.

Fecioară: Calmul și prudența se cer a fi puse pe primul plan. Activitățile intelectuale te favorizează în mod special, dându-ți ocazia să-ți pui în evidență calitățile.

Balanță: Relația cu par-tenerul de viață are toate șansele să se îmbunătățească. De asemenea, este posibil ca acesta să aibă o realizare de care vă veți bucura împreună.

Scorpion: Activitățile sociale vor fi un bun prilej de a te face remarcat. Nu trebuie, însă, să te lași influențat de orice zâmbet amabil. Relația cu superiorii ierarhici se va îmbunătății într-o bună măsură.

Săgetător: Va trebui să rămâi peste program la serviciu. O finalizare se va realiza pe neașteptate. În această perioadă ești dornic să te implici în activități noi, iar ocaziile nu vor lipsi.

Capricorn: În plan sentimental lucrurile evoluea-ză cum nu se poate mai bine. Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus este în creștere. Acasă este posibil să apară unele discuții pe tonuri înalte, care vor tensiona atmosfera din familie.

Vărsător: Răbdarea îți poate aduce multe avantaje. Starea ta generală va fi exce-lentă. În cazul în care ai de susținut o activitate intelectuală, nu trebuie să ai niciun fel de emoții.

Pești: În cazul în care dorești să te implici în activități noi va fi nevoie de un efort susținut. De energie fizică nu duci lipsă, dar nu prea reușești să o folosești în mod eficient. Vei fi cam impulsiv, cam agitat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Februarie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 06 Februarie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 03 Februarie 2012
Stire din Fun : Regulile unei căsnicii de durată
Vineri, 03 Februarie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.5547 secunde