HOROSCOP

468
HOROSCOP - astrologie-1329832662.jpg
Berbec: Un bărbat mai în vârstă din familie vă oferă ajutorul, dar încearcă să vă convingă că nu faceți bine. Vă recomandăm să evitați o ceartă care ar putea tensiona atmosfera din familie pentru multă vreme.

Taur: Se pare că sunteți preocupat de un schimb de locuințe sau doriți să cumpă-rați o casă. Vă sfătuim să nu vă grăbiți și să vă consultați cu familia.

Gemeni: O afacere de-marată de curând începe să vă aducă beneficii serioase. Vă recomandăm să evitați speculațiile și acțiunile la limita legii, ca să nu intrați în conflict cu autoritățile.

Rac: Sunteți creativ și ingenios, calități pe care ar fi bine să le folosiți pentru a porni o afacere. În cazul în care nu vă ajung banii, vă sfătuim să cereți un împrumut de la o rudă mai înstărită.

Leu: Dimineață primiți un ajutor financiar nespe-rat și reușiți să începeți o acti-vitate laborioasă. Vă recomandăm să vă abțineți de la speculații, pentru că riscați să pierdeți mult.

Fecioară: O persoană pe care o cunoașteți întâmplător vă dezvăluie câteva din secretele sale de afaceri și vă stimulează să porniți o mică afacere.

Balanță: Este foarte posibil să faceți un pas important în viață. Rudele și prietenii vă susțin. Dacă nu stați prea bine cu banii, nu vă faceți griji! Vă ajuta o femeie mai în vârstă.

Scorpion: Întâmpini dificultăți în a-ți exprima cum se cuvine adevăratele sentimente pe care le ai pentru o anumită persoană. Ești dinamic, vioi și gata să iei startul în orice direcție.

Săgetător: Astăzi trebuie să fii curajos! Ia-ți inima în dinți și spune ce ai pe suflet. În plan profesional vor fi multe de făcut. Este posibil să fii nevoit să finalizezi în scurt timp o lucrare dificilă.

Capricorn: Este un moment bun pentru a începe o investiție pe termen lung. Deși riscurile sunt destul de mari, sunteți optimist, pentru că vă bucurați de sprijinul parte-nerului de viață.

Vărsător: S-ar părea că nu aveți spor la nimic. Ce-i drept, astăzi vă cam lipsește simțul practic. Vă sfătuim să nu forțați lucrurile. Încercați să vă destindeți! Dacă v-ați planificat o călătorie împreună cu familia, vă recoman-dăm să nu ezitați. Lăsați comoditatea și nu vă eschivați!

Pești: Sunteți în formă și este momentul să începeți noi activități în cămin. Partenerul de viață vă sprijină, iar o rudă mai în vârstă este dispusă să vă ajute financiar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Februarie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 22 Februarie 2012
Stire din Fun : Mașina  din garaj
Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Fun : Zece sfaturi de la Arca lui Noe
Pagina a fost generata in 0.3244 secunde