HOROSCOP

558
Berbec: Se întrevede o zi foarte agitată. Diminea-ță sunteți nevoit să îi spuneți unui prieten care vă vizitează că nu aveți timp de el. Vă pregătiți pentru o călătorie.

Taur: Dimineață sunteți obosit și nervos, după un drum lung. Ar fi bine să vă stăpâniți și să evitați discuțiile în contradictoriu, pentru că riscați să declanșați un conflict.

Gemeni: Nu aveți răbdare să vă analizați proiectele și vă grăbiți să le puneți în practică. Vă recomandăm să nu vă ambiționați să vă rezolvați singur toate problemele. Ar fi bine să acceptați ajutorul prietenilor.

Rac: Oboseala acumulată vă face să fiți foarte agitat. Ar trebui să vă odihniți mai mult. Fiți foarte prudent, pentru că există riscul să fiți implicat într-un accident de circulație!

Leu: Dimineață plecați într-o călătorie foarte importantă, din care este posibil să vă întoarceți cu o mare sumă de bani. Pe drum, vi se propune să vă asociați într-o afacere.

Fecioară: Începeți ziua foarte agitat, alergând după un împrumut urgent. Vă recomandăm să vă păstrați calmul, pentru că sunteți predis-pus la accidente cerebrale sau infarct.

Balanță: Vă simțiți excelent, sunteți relaxat și nimic nu vă poate tulbura. Mai mult, reușiți să calmați o per-soană foarte agitată. S-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că sunteți indiferent că nu vă ocupați îndeajuns de problemele familiei.

Scorpion: Întâmpini dificultăți în a-ți exprima cum se cuvine adevăratele sentimente pe care le ai pentru o anumită persoană. Ești dinamic, vioi și gata să iei startul în orice direcție.

Săgetător: Încercați să nu vă asumați riscuri! Nervozitatea vă poate crea mari probleme. Evitați să conduceți mașina! Sunteți predispus la accidente. Nu este momentul să provocați discuții în contradic-toriu.

Capricorn: Aveți o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat. Dimineață sunteți puțin agitat și încercați să rezolvați mai multe treburi deodată. Vă sfătuim să vă faceți un plan detaliat și să acceptați ajutorul familiei.

Vărsător: Din cauza stresului, sunteți predis-pus la probleme de sănătate sau chiar accidente. Vă recomandăm să nu faceți eforturi fizice sau intelectuale deosebite.

Pești: Dimineață s-ar putea ca un coleg să vă dea o veste care vă tulbură. Vă sfătuim să nu vă exteriorizați, ca să nu le transmiteți și celor din jur starea de nervozitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Februarie 2012
Stire din Fun : Gicuță, bărbatul castrat
Sâmbătă, 25 Februarie 2012
Stire din Fun : Analiza chimică a femeii
Pagina a fost generata in 0.4337 secunde