HOROSCOP

405
HOROSCOP - astrologyjaipur-1330638116.jpg
Berbec: Sunteți dominat de sentimente contradictorii, iar situația financiară nu vă oferă prea multe motive de bucurie.O persoană mai în vârstă vă propune să vă asociați într-o afacere. Vă recomandăm să nu luați nicio decizie fără să vă consultați cu partenerul de viață.

Taur: S-ar putea să fiți încordat din cauza co-laborării dificile cu un partener de afaceri. Este indicat să amânați orice decizie în privința investițiilor, pentru că aveți dificultăți de concentrare.

Gemeni: Se pare că nu sunteți în cea mai bună formă fizică și intelectuală. Vă sfătuim să nu vă asumați niciun risc, pentru că nu aveți prea multe șanse de reușită. Răbdare și calm!

Rac: S-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană care vă cucerește imediat. Vă recomandăm să nu vă pripiți și să nu luați nicio decizie în privința relațiilor sentimentale. S-ar putea să greșiți într-un mod ireparabil.

Leu: Nu vă ajung banii pentru o excursie sau o călătorie, spre nemulțumirea partenerului de viață. Se pare că nu reușiți să-i explicați situația suficient de convingător.

Fecioară: La serviciu, s-ar putea să fiți agitat din cauza unei decizii pripite a șefului. Vă recomandăm să vă temperați nervozitatea, altfel riscați să vă complicați situația.

Balanță: Este o zi bună pentru întâlniri cu prie-tenii. Dacă nu vă controlați pornirile impulsive, puteți avea probleme. O rudă mai în vârstă vă împrumută o sumă mare de bani, pe care i-ați cerut-o mai demult.

Scorpion: Dimineață s-ar putea să fiți cu capul în nori și să neglijați problemele importante. Vă recomandăm să nu începeți activități noi, pentru că s-ar putea să luați decizii greșite.

Săgetător: Dimineață s-ar putea să vă pună pe gânduri o ceartă cu o persoană în vârstă. Întrebați-vă dacă aveți o atitudine corectă față de cei din jur!

Capricorn: Plecați într-o călătorie în care cheltuiți cam mult, dar puteți avea mari satisfacții pe plan sentimental. S-ar putea să vă simțiți foarte bine într-un grup, deși nu v-ați fi așteptat.

Vărsător: Sunteți dezamăgit de o persoană în care ați avut mare încredere. Nu este sfârșitul lumii! Aveți și prieteni adevărați. Pe plan sentimental, traversați o perioadă favorabilă.

Pești: Dimineață, sunteți confuz și riscați să aveți probleme atât pe plan social, cât și financiar. Vă recomandăm să nu vă ocupați astăzi de afaceri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Martie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 25 Februarie 2012
Stire din Fun : Gicuță, bărbatul castrat
Pagina a fost generata in 0.3492 secunde