HOROSCOP

423
HOROSCOP - astrologyjaipur-1334692988.jpg
Berbec: La serviciu va fi mare agitație; vei avea de făcut față unor activități dificile. Ar fi bine să eviți controversele cu superiorii ierarhici.

Taur: Dacă lucrezi cu bani la serviciu, va trebui să fii mai atent decât de obicei, căci poți avea parte de surprize de tot felul. O persoană mai puțin cunoscută încearcă să țeasă tot felul de intrigi în jurul tău.

Gemeni: Conjunctura astrală din această pe-rioadă îți conferă energie și inițiativă. Ești dornic să-ți pui în practică proiectele, dar n-ar fi rău să îți păstrezi ceva mai mult timp și pentru odihnă și relaxare.

Rac: La serviciu, relația cu colegii este bună, așa că poți miza pe sprijinul acestora. Dacă ai în vedere inițierea unui proiect nou, șansa este de partea ta. Situația financiară s-ar putea îmbunătăți datorită unor activități extraprofesionale.

Leu: Cheltuielile sunt destul de mari în această perioadă, dar cum șansa este de partea ta, reușești să te descurci cu bine. Este posibil să apară unele schimbări la nivelul instituției la care lucrezi.

Fecioară: Vei avea multe de făcut, mai ales că unele lucrări la care ai restanțe vor deveni urgențe. Superiorii ierarhici vor aprecia conștiinciozitatea de care dai dovadă, dar nu trebuie să te aștepți ca aceștia să te sprijine.

Balanță: Încearcă să-ți canalizezi energia cu precădere spre activitățile de la serviciu, altfel vei rămâne în urmă cu multe. Dacă ai de semnat acte, fii cu mare băgare de seamă, deoarece nu este sigur că vei obține ceea ce îți dorești.

Scorpion: Dovedești o excelentă energie mentală, ceea ce te va ajuta în rezolvarea eficientă a lucrărilor pe care le ai de finalizat. La slujbă vor fi foarte multe de făcut, așa că este posibil să rămâneți peste program.

Săgetător: Va fi mare agitație la serviciu, dar cum ai multă putere de muncă vei reuși să faci față provocărilor. Vei avea de finalizat o activitate dificilă și nu îți va fi câtuși de puțin ușor.

Capricorn: Șansele de a avea realizări în domeniul serviciului sunt mari, dar sunt condiționate de conștiinciozitate. În cazul în care ai de luat decizii importante, ar fi bine să te sfătuiești cu cineva de încredere.

Vărsător: Situația financiară te cam nemulțumește, dar nu este cazul să ai o discuție pe această temă. Chestiunile se vor rezolva într-un viitor nu foarte îndepărtat. Fii prudent cu cheltuielile!

Pești: Riscurile nu te avantajează câtuși de puțin, căci traversezi o perioadă în care oportunitatea pentru accidente este mare. Situația financiară te stresează.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Aprilie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 17 Aprilie 2012
Stire din Fun : Țăranul la sex shop
Marţi, 17 Aprilie 2012
Stire din Fun : Lovitură la secția de poliție
Pagina a fost generata in 0.3593 secunde