HOROSCOP

359
HOROSCOP - astrologie-1334840137.jpg
Berbec: Va trebui să muncești din greu, dar cum rezultatele te vor satisface, vei avea motive de bucurie. Din punct de vedere financiar, poți spera la o reușită.

Taur: Vei avea de rezolvat o mulțime de mărunțișuri, așa că toată ziua vei fi într-o alergătură. Vei avea o zi destul de agitată și din punct de vedere sentimental.

Gemeni: Unele din lucrările de la serviciu vor deveni urgente și n-ar fi exclus să fie nevoie să rămâi puțin peste program. În plan sentimental, vei avea unele nemulțumiri, dar nu este cazul să le discuți până nu vei fi calm.

Rac: La serviciu, relația cu colegii este bună, așa că poți miza pe sprijinul acestora. Dacă ai în vedere inițierea unui proiect nou, șansa este de partea ta. Situația financiară s-ar putea îmbunătăți datorită unor activități extraprofesionale.

Leu: La serviciu se vor ivi tot felul de situații, care te vor obliga la un efort deosebit. În cazul în care dorești să pleci la drum, mare atenție, căci ai putea avea încurcături legate de acte.

Fecioară: Va trebui să rămâi peste program la serviciu. Problemele cu care te confrunți la slujbă îți vor ocupa gândurile și în timpul liber.

Balanță: Activitățile sociale vor fi un bun prilej de a te face remarcat. Nu trebuie, însă, să te lași influențat de orice zâmbet amabil.

Scorpion: Relația cu partenerul de viață are toate șansele să se îmbunătățească. De asemenea, este posibil ca acesta să aibă o realizare de care vă veți bucura împreună.

Săgetător: Calmul și prudența se cer a fi puse pe primul plan, altfel poți fi angrenat în tot felul de conflicte. Activitățile intelectuale te favorizează în mod special, dându-ți ocazia să-ți pui în evidență calitățile.

Capricorn: În cazul în care dorești să te implici în activități noi, va fi nevoie de un efort susținut pentru a le face față. De energie fizică nu duci lipsă, dar nu prea reușești să o folosești în mod eficient.

Vărsător: În plan sentimental, lucrurile evo-luează cum nu se poate mai bine. Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus este în creștere.

Pești: Răbdarea îți poate aduce multe avantaje. Starea ta generală va fi excelentă, așa că nu vei avea probleme în a duce orice activi-tate la bun sfârșit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Aprilie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 20 Aprilie 2012
Stire din Fun : Prezervative la pachet
Miercuri, 18 Aprilie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 18 Aprilie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.5159 secunde