HOROSCOP

514
HOROSCOP - driftaway1006-1335114286.jpg

Berbec: Dacă ești căsătorit sau implicat într-o relație stabilă, relația ta cu partenerul de viață va fi în continuare nemulțumitoare. Ai grijă cum gestionezi situația.

Taur: Lucrurile îți vor ieși mai greu astăzi și va trebui să muncești mult pentru orice activitate. Răbdarea și perseverența vor trebui puse pe primul plan.


Gemeni: Relația cu partenerul de viață s-ar putea deteriora sau poate acesta se va confrunta cu probleme de tot felul. Discuțiile cu partenerul de suflet te vor nemulțumi, dar spre sfârșitul zilei situația se va ameliora treptat.


Rac: Vei fi dorit să-ți pui în practică tot felul de proiecte pe care vei dori să le ții secrete un timp, dar ar fi bine să fii prudent. Șansa te-ar putea ajuta la începutul zilei cu condiția să gândești fiecare mișcare cu atenție.


Leu: Ai putea semna un acord sau te-ai putea implica într-o colaborare. Oricum, șansa te va însoți în prima jumătate a zilei, așa că proiectele tale, indiferent de domeniul pe care-l vizează, ar putea înregistra o reușită.


Fecioară: Farmecul personal va ieși în evidență și te vei bucura de aprecierile persoanelor de sex opus stârnind gelozia partenerului.


Balanță: Activitățile sociale, relația cu prietenii vor fi deosebit de importante pentru tine, dar din păcate nu vei avea foarte multe satisfacții în aceste domenii.


Scorpion: Activitățile intelectuale te vor favo-riza, așa că dacă ai de făcut o lucrare mai dificilă sau dacă ai de dat examene, rezultatele vor fi mulțumitoare.


Săgetător: Intuiția și creativitatea ar putea juca un rol important în deciziile pe care le vei lua în plan profesional începând de astăzi. Tot de azi interesul tău pentru carieră se va accentua.


Capricorn: Neplăcerile cu care te-ai confruntat până acum în familie vor continua să te apese, dar vei reuși cu mai multă ușurință să găsești soluții.


Vărsător: Popularitatea ta va fi în continuă creștere și oriunde te vei duce te vei bucura de simpatia celor din jur. Activitățile sociale te vor favoriza și-ți vor da ocazia să te simți în largul tău.


Pești: Vei avea parte de ceva mai multă alergătură pentru a-ți îmbunătății situația financiară. Pe de altă parte, sunt mari șanse să câștigi niște bani datorită rezultatelor mulțumitoare pe care le vei avea cu o activitate intelectuală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Fun : Cocoșul lovit și omul cinstit
Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Fun : Angajatul ideal
Pagina a fost generata in 1.6294 secunde