HOROSCOP

311
HOROSCOP - astrologyjaipur-1335272517.jpg
Berbec: Dai dovadă de suficientă energie fizică pentru a duce totul la bun sfârșit. Dacă vei da dovadă de ceva mai multă răbdare și modestie, nu ai cum să dai greș. Partenerul de suflet ar putea avea unele nemulțumiri și va avea nevoie de sprijinul tău necondiționat.


Taur: Nu reușești să depășești starea de agitație care te caracterizează în ultimul timp. Astăzi ești chiar ceva mai pesimist și n-ar strică să faci ceva care să te relaxeze și să te ajute să vezi viață în culori mai deschise.


Gemeni: La serviciu vor fi multe de făcut și va trebui să faci eforturi deosebite pentru a realiză tot ce ți-ai propus. Colegii nu se vor arată prea cooperanți și va trebui să te descurci de unul singur. 


Rac: La slujbă vei avea unele controverse cu superiorii ierarhici și ar fi bine să nu insiști să-ți impui punctele de vedere. Oricum, inițiativele tale vor fi apreciate de șefi, atâta doar că nu sunt dispuși să-ți dea mână liberă.


Leu: Popularitatea ta este la limită superioară, așa că poți miză pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a-ți lărgi cercul de prieteni. Traversezi o perioadă în care ceea ce demarezi, chiar dacă nu pare foarte important, te va urmări mult în viitor.


Fecioară: Fii prudent în a te implică în activități de colaborare. De asemenea, partenerul de viață ar putea avea unele neplăceri; încearcă să-i fii alături. Chiar dacă nu va avea probleme deosebite, are nevoie mai mult că oricând să știe că poate miză pe sprijinul tău.


Balanță: Va trebui să acorzi ceva mai multă atenție situației materiale și mai ales investițiilor pe termen lung pe care intenționezi să le faci. La serviciu va fi în fiecare secundă câte ceva de făcut.


Scorpion: Te concentrezi destul de greu, așa că ceea ce vei avea de făcut îți va luă mai mult timp că de obicei. Pe cât posibil evită să dai curs impulsivității de moment, deoarece ai putea avea neplăceri în ceea ce privește comunicarea cu cei din jur.


Săgetător: În plan sentimental n-ar strică să faci unele reevaluări. Dacă vei reuși să te autodepășești, să lași să triumfe înțelepciunea, realizările pe care le aștepți nu vor întârzia să apăra.


Capricorn: În relația cu partenerul vei avea o zi destul de tensionată, în care te vei enerva pentru că nu vei reuși să ajungi la un acord asupra unor chestiuni de interes comun.


Vărsător: Pe cât posibil ar fi de dorit să nu te implici în activități la limită legalității căci există un mare risc de a avea probleme cu autoritățile. De asemenea, fii prudent, căci cineva încearcă să țeasă o mulțime de intrigi în jurul tău.


Pești: Starea psihică nu este nici pe departe dintre cele mai fericite dar, dacă te-ai implică în activități practice te-ai simți ceva mai bine. În plan profesional vei avea parte de o perioadă extrem de agitată, în care lucrurile nu vor ieși decât cu mare greutate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 25 Aprilie 2012
Stire din Fun : Eterna și fascinanta Românie / Video
Miercuri, 25 Aprilie 2012
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 25 Aprilie 2012
Stire din Fun : Lecție de virginitate
Miercuri, 25 Aprilie 2012
Stire din Fun : Surpriză cu călugărițe
Pagina a fost generata in 1.5408 secunde