HOROSCOP

321
Berbec: În plan social este o perioadă în care ai putea face unele schimbări, în cazul în care dorești acest lucru. Oricum, capacitatea ta de decizie este bună și poți miza pe ea în orice situație.

Taur: În plan financiar vei avea parte de multă agitație; câștigurile și cheltuielile se vor succeda și te vor determina să-ți schimbi planurile. Interesul pentru relația cu ființa iubită va crește considerabil.

Gemeni: Nu este un moment favorabil pentru a lua decizii în chestiunile senti-mentale. Implicarea ta în relația cu partenerul este profundă și tocmai de aceea ai putea greși.

Rac: Starea de agitație care te caracterizează în ultimele zile te-au adus la limita răbdării. Va trebui să iei unele decizii și chiar dacă nu vor fi dintre cele importante, nu îți va fi ușor. Nu trebuie să te aștepți la sprijinul superiorilor ierarhici, ci încearcă să faci totul de unul singur.

Leu: Popularitatea ta este la limita superioară, așa că poți miza pe sprijinul celor din jur. Traversezi o perioadă în care ceea ce demarezi, chiar dacă nu pare foarte important, te va urmări mult în viitor.

Fecioară: N-ar fi exclus să ai tot felul de discuții cu partenerul de viață. Cel mai bine ar fi să lași lucrurile așa cum sunt. Unul dintre colaboratori te-ar putea ajuta să-ți pui în practică unul din proiectele mai vechi.

Balanță: Vei fi deosebit de irascibil și acest lucru ar putea determina apariția unor neînțelegeri cu cei din jur. Dacă vei reuși să îți păstrezi calmul, vei putea evita multe dispute.

Scorpion: În ansamblu se poate spune că bene-ficiezi de o conjunctură care te avantajează, atât pe plan sentimental, cât și pe cel financiar. Pe cât posibil evită să îți exprimi nemul-țumirile legate de rudele apropiate.

Săgetător: Este posibil ca cineva aflat pe alte meleaguri să îți transmită vești care nu te vor încânta prea mult. Nu trebuie însă să te alarmezi, deoa-rece se va demonstra că lucrurile nu sunt chiar atât de grave.

Capricorn: Ai tendința de a te enerva din orice. Nu este cazul să dai curs porniri-lor impulsive, deoarece ai putea avea surprize neplăcute.

Vărsător: În această perioadă cheltuielile vor fi mari, iar investițiile pe care le ai în plan îți vor goli buzunarele. Gândește-te bine înainte de a scoate banii din buzunar, deoarece ai putea avea neplăceri.

Pești: Starea psihică nu este nici pe departe dintre cele mai fericite dar, dacă te-ai implica în activități practice te-ai simți ceva mai bine. În plan profesional vei avea parte de o perioadă extrem de agitată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Fun : Cocoșul lovit și omul cinstit
Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Fun : Angajatul ideal
Pagina a fost generata in 0.3649 secunde