Concurs HOROSCOP

341

Articole recomandate

Berbec: Vei fi mai cufundat în propriile probleme, dar cum șansele ca totul să se rezolve în favoarea ta sunt mari, nu ai motive să fii îngrijorat. La slujbă vei putea finaliza un proiect mai complicat.

Taur: Chestiunile profe-sionale vor fi prioritare și pentru tine. N-ar fi exclus nici să ți se repartizeze noi responsabi-lități, semn că superiorii ierarhici îți apreciază eforturile.

Gemeni: Situația ta financiară va înregistra o îmbunătățire, ceea ce te va face mai optimist. Căminul va reprezenta un domeniu spre care se va îndrepta în mod special interesul și energia ta.

Rac: Activitățile intelectuale îți vor permite să-ți pui în valoare capacitățile; în cazul în care vei avea de dat un examen, rezultatele vor fi cel puțin mulțumitoare.

Leu: Activitățile sociale vor fi prioritare pentru tine în această perioadă. Relația cu prietenii se va îmbunătăți considerabil și nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe excelente în compania acestora.

Fecioară: Capacitățile tale mentale vor atinge un maxim, astfel încât vei reuși să găsești soluții la cele mai dificile dintre problemele cu care te confrunți.

Balanță: Ai putea cunoaște o persoană care îți va fi de un real folos în viitorul apropiat. Cei căsătoriți vor avea de lămurit chestiuni importante.

Scorpion: Tentația pentru lucrurile interzise este foarte mare și asta îți dă bătăi de cap. Ai grijă cu caloriile în aceste zile și cu mâncarea grasă, căci te paște o intoxicație alimentară nemaipomenită.

Săgetător: La serviciu evenimentele încep să se precipite, dar în ceea ce te privește, nu ai niciun motiv de îngrijorare. Ba s-ar putea spune chiar, că schimbările care se vor face te vor avantaja într-o mare măsură.

Capricorn: Capacitatea ta de concentrare va atin-ge un maxim, iar deciziile pe care le vei lua în aceste zile își vor de-monstra în scurt timp eficiența. Colegii te vor susține în tot ce dorești să întreprinzi și acest lucru îți va da un plus de încredere.

Vărsător: În această zi vei face cheltuieli peste așteptări în compania persoanei iubite. Contractul cu străinătatea te va favoriza din toate punctele de vedere. Ai putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă de pe alte meleaguri.

Pești: Persoana iubită va fi mai sensibilă, mai suspicioasă și va trebui să fi foarte atent, căci orice vorbă spusă la întâmplare ar putea-o răni. În rest vei avea parte de tot felul de evenimente, care te vor ține în priză.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 28 Aprilie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 28 Aprilie 2012
Stire din Fun : Bulă și animalul preferat
Vineri, 27 Aprilie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 2.7472 secunde