Concurs HOROSCOP

293

Articole recomandate

Berbec: Finalul brusc la care ajungi azi te ia prin surprindere și te face să pierzi controlul asupra unor evenimente. Credeai că totul evoluează bine, pe un teren liniștit, or surpriza de astăzi cade ca nucă-n perete.

Taur: Știi cum se spune: boală lungă moarte sigu-ră, ca atare dacă vezi că un proiect durează deja de prea mult timp, e semn că trebuie să-l abandonezi cât mai repede.

Gemeni: Dacă intri într-un grup mai larg de persoane, te vei simți mult mai bine, pentru că azi nu suporți să stai singur. Ai permanent nevoie de socializare, de comunicare, de cooperare.

Rac: O acțiune durează de prea mult timp ca să mai speri că va ajunge vreodată la rezultate pozitive. Începi să îți pierzi interesul pentru ce ar mai putea urma.

Leu: Nu te aștepta ca iubirea să apară doar pe un cal alb, ci poate lua și cele mai banale și neînsemnate forme. Cel drag își poate demonstra iubirea prin gesturi mărunte, prin cuvinte oarecare.

Fecioară: Ca să poți trece la următoarea etapă pe care ți-ai propus-o, ți se cere un sacrificiu destul de greu de acceptat. Trebuie să-ți calci pe orgoliu și pe mândrie pentru a tolera situația, dar se pare că merită să faci acest compromis.

Balanță: Ai făcut cândva o greșeală ale cărei urmări te țin acum pe loc. Dacă ai fi fost mai atent, acum nu ai pierde vremea reparând ceea ce nu ți-a ieșit. La o a doua încercare, lucrurile vor ieși mult mai bine.

Scorpion: Nici n-ai început bine un plan în care ți-ai pus mari speranțe, că dai deja de un prim hop peste care nu poți trece. Ai impresia că singura ieșire din acest impas ar fi abandonul.

Săgetător: Motivele de distracție apar de peste tot, de aceea ar fi mai bine să îți dedici ziua lucrurilor frumoase. Ai o atitudine jovială și veselă, ceea ce ți-ar putea asigura popularitatea pe oriunde te-ai duce.

Capricorn: Ești într-o zonă cam fragilă din punct de vedere emoțional, ca atare ceilalți ar trebui să se poarte cu ține cu mai multă diplomație.

Vărsător: Dacă sapi atâta după lucruri ascun-se, e posibil chiar să găsești ceva care să nu-ți convină, or momentul este cu adevărat de bun augur și ar trebui să pui imediat mână pe el. E o ocazie rară prin care lucrurile s-ar putea așeza pe un făgaș normal ca prin farmec!

Pești: Vei trece mult mai ușor neobservat dacă taci decât dacă ai începe să-ți manifești nemulțumirea la orice pas. Lasă-i pe ei să se simtă bine, chiar dacă tu nu poți!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Aprilie 2012
Stire din Fun : Bulă și animalul preferat
Sâmbătă, 28 Aprilie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.8286 secunde