Concurs HOROSCOP

419
HOROSCOP - astrologyjaipur-1336048432.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi, reacționați neașteptat de bine la diferitele propuneri pe care le primiți. Sunteți deschis discuțiilor - chiar și dacă sunteți interpelat de persoane pe care de obicei le evitați.

Taur: Singur pentru mai multe ore, aveți timp să vă gândiți la toate problemele cu care vă confruntați în ultimul timp. După această gândire matură, veți vedea că începeți să înțele-geți multe lucruri noi.

Gemeni: Vă faceți prie-teni noi, alături de care veți petrece clipe extrem de frumoase, de acum înainte. Așadar, e o zi bună pentru a ieși în public, pentru a merge în locuri în care puteți întâlni multă lume.

Rac: Pe plan profe-sional, aveți o zi perfectă. Vă îndepliniți cu ușurință înda-toririle de serviciu și, în plus, rezultatele muncii dumneavoastră sunt apreciate de toată lumea..

Leu: Zi bună pentru citit, învățat, privit filme docu-mentare care vă provoacă să gândiți mai mult și mai limpede. Într-un cuvânt, e o zi potrivită pentru a pune burta pe carte..

Fecioară: E posibil ca șansa să vă surâdă, în materie financiară. Dacă aveți vreo idee prin care vă puteți înmulți banii, încercați să o puneți azi în aplicare. Trebuie să fie însă ceva mai inteligent decât cumpărarea unui bilet la loto.

Balanță: Partenerul de viață e deschis la toate propunerile dumneavoastră. Puteți profita de faptul că e mai cooperant decât de obicei, făcându-i și unele propuneri despre care nu aveați curajul să deschideți vorba..

Scorpion: Aveți mult de muncă, dar aveți și multe satisfacții. Dincolo de ceea ce câștigați pe termen scurt, vă surâd în special perspectivele care se deschid pe termen mai lung.

Săgetător: Vă țineți de chefuri, petreceri, diferite modalități de distracție. Dacă e vreun party pe o rază de câțiva kilometri în jurul dumneavoastră, cu siguranță veți fi acolo.

Capricorn: Confortul propriei case e de departe preferabil oricărei alte variante de petrecere a timpului. Iar astăzi, și când sunteți plecat abia așteptați să vă întoarceți acasă..

Vărsător: Umblați brambura mai toată ziua, învârtindu-vă dintr-un loc în altul și, de cele mai multe ori, bă-gându-vă nasul exact unde nu vă fierbe oala. Noroc că nimeni nu se supără pe dumneavoastră!

Pești: Dacă tot v-ați intrat în ritm și v-ați obișnuit cu munca, veți continua în această manieră și astăzi. Cu rezultate excelente, apreciate de toată lumea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 04 Mai 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 1.553 secunde