HOROSCOP

307
Berbec: Încă de la primele ore ale dimineții vei fi cam nemulțumit, fără un motiv anume. Ai dori să lămurești unele neînțelegeri mai vechi, iar ocaziile nu se vor lăsa prea mult așteptate.

Taur: Veți avea unele controverse cu persoana iubită, fără însă ca acestea să vă deterioreze relația. Suspiciunile tale se vor demonstra în scurt timp neîntemeiate, așa că ar fi bine să ți le cenzurezi.

Gemeni: Interesul pen-tru chestiunile sentimen-tale este peste nivelul obișnuit, entuziasmul sentimental va atinge limita superioară. Relația cu o persoană de sex opus de la serviciu ar putea căpăta noi dimensiuni.

Rac: Alături de partenerul de suflet ai putea pune la punct planuri pentru îmbunătățirea situației financiare. Oricum, de discuții pe teme pecuniare nu vei scăpa în această zi.

Leu: Implicarea în activități intelectuale îți va per-mite să te remarci. La slujbă reușești să fii eficient, ceea ce te-ar putea ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară. Relația cu partenerul de viață va fi ceva mai agitată.

Fecioară: Traversezi o perioadă în care sunt favorizate finalizările unor lucrări începute de mai mult timp. Relația cu prietenii este mulțumitoare, dar nu vei putea miza prea mult pe sprijinul lor.

Balanță: Nu te apuca de mai multe treburi deodată, căci nu vei reuși să finalizezi mai nimic. N-ar fi rău să apelezi și la sprijinul familiei. Sentimentele tale sunt foarte profunde, dar ești cam impulsiv.

Scorpion: Starea de neliniște, de agitație ce te-a caracterizat o bună bucată de vreme tinde să se accentueze. Nu reușești să îți canalizezi energia spre scopuri concrete, ceea ce te face să obosești mai repede decât în mod obișnuit.

Săgetător: De muncă multă nu vei scăpa nici în această perioadă. Este posibil să apară situații noi, cu care nu te vei descurca prea ușor, dar cum nimic nu se dovedește a fi urgent, nu ai de ce să intri în panică.

Capricorn: Din punct de vedere sentimental ai toate motivele să fii mulțumit. Farmecul de care dispui îți va permite să faci o excelentă impresie persoanelor de sex opus.

Vărsător: Va trebui să iei o decizie, care te va obliga la o analiză amănunțită a tuturor aspectelor pe care le implică. Neatenția și superfi-cialitatea te pot costa mult în viitorul apropiat.

Pești: Sentimentele tale vor fi mai puternice în această perioadă. Vei fi, însă, ceva mai subiectiv, așa că ar fi bine să nu iei decizii fără o matură chibzuință în această direcție.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Mai 2012
Stire din Fun : Horoscopul dragostei pe luna MAI
Pagina a fost generata in 0.4164 secunde