Horoscop

306

Berbec: Vei avea multe de făcut, mai ales că unele lucrări la care ai restanțe vor deveni urgente. Superiorii ierarhici vor apre-cia conștiinciozitatea de care dai dovadă, dar nu trebuie să te aștepți ca aceștia să te sprijine total.


Taur: Riscurile nu te avantajează câtuși de puțin, căci traversezi o perioadă care oportunitatea pentru accidente este mare în această perioadă. Situația financiară te stresează, dar cel puțin deocamdată nu ai ce face în această direcție.


Gemeni: Vei primi vești de la prietenii de pe alte meleaguri, ceea ce te va face mai optimist. Câștigurile pe care le vizezi sunt posibile cu condiția să nu te implici în colaborări riscante


Rac: Mintea ta funcționează excelent și n-ar strica să încerci să-ți pui proiectele în practică. Energia nu îți lipsește și în plus poți miza pe sprijinul unor binevoitori. Unul dintre părinți va avea un câștig ce se va răsfrânge pozitiv și asupra propriului buzunar.


Leu: Este posibil să faci unele cheltuieli pentru îmbunătățirea sănătății, dar asta nu îți va ridica niciun fel de probleme financiare. Este o bună perioadă pentru a lua decizii sau a te implica într-o activitate intelectuală.


Fecioară: Situația financiară te cam nemulțumește, dar nu este cazul să ai o discuție pe această temă. Situația se va rezolvă într-un viitor nu foarte îndepărtat, așa că nu are rost să te complici.


Balanță: Se anunță o zi deosebită, cel puțin pe plan sentimental. La o petrecere, faceți cunoștință cu o persoană deose-bită. S-ar putea ca atracția să fie reciprocă și să ajungeți la o prietenie durabilă.


Scorpion: Nu vă ambiționați să vă rezolvați singur toate problemele. Sunteți obosit și este cazul să acceptați ajutorul prietenilor. Sfaturile unei persoane mai în vârstă vă ajută să aplanați un conflict cu un partener de afaceri.


Săgetător: Schimbările de care aveți parte pe plan sentimental sunt benefice. În societate, aveți o vervă deosebită și pu-teți lega cu ușurință prietenii noi. Nu este exclus să stabiliți o relație care va evolua rapid către căsătorie.


Capricorn: Dimineață vă reîntâlniți cu o persoană cu care nu v-ați văzut de mult timp. Relațiile cu prietenii și cu rudele sunt foarte bune. Vă recomandăm să rezolvați problemele de familie pe care le-ați tot amânat.


Vărsător: Dacă aveți ocazia să plecați într-o călătorie cu persoana iubită, ar fi bine să nu stați pe gânduri, pentru că o mică escapadă poate aduce un suflu nou relației.


Pești: Dovedești o excelentă energie mentală, ceea ce te va ajută în rezolvarea eficientă a lucrărilor pe care le ai de finalizat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Mai 2012
Stire din Fun : Cerere în căsătorie
Pagina a fost generata in 0.3429 secunde