Horoscop

331
Berbec: Nu vor lipsi ocaziile de a participa la diverse activități sociale care îți vor da posibilitatea de a te relaxa, dar și de a găsi susținători pentru proiectele în care ești implicat.

Taur: Vei avea parte de o zi extrem de agitată, cu evenimente care te vor ține cu sufletul la gură, chiar dacă unele nu te vor privi personal. N-ar fi rău să acorzi ceva mai multă atenție sănătății și să-ți faci un control de rutină.

Gemeni: Vei avea ocazia să faci o investiție sau să semnezi actele pentru o afacere pe care o aveai în plan de ceva timp. Aceasta se va finaliza cu siguranță cu succes.

Rac: Tot ceea ce ține de călătorii te favorizează din toate punctele de vedere. Interesul pentru chestiunile materiale va crește simțitor astăzi, când ți se va oferi ocazia să faci o investiție tentantă. Totuși, nu este momentul să îți asumi riscuri.

Leu: Șansele de a avea realizări în domeniul serviciului sunt mari, dar sunt condiționate de conștiinciozitate. Este posibil să primești o ofertă pentru o colaborare și ar fi bine să o analizezi pe toate fețele înainte de a da un răspuns.

Fecioară: Colaborările ți-ar putea aduce unele satisfacții în plan material, dar va fi nevoie de eforturi mari. Pe cât posibil, cenzurează-ți pornirile critice, care nu vor face decât să-ți încurce lucrurile. În această perioadă ești cam impulsiv și riști să ai tot felul de neînțelegeri cu cei din jur.

Balanță: Activitățile in-telectuale te favorizează. Relația cu colegii este bună și faptul că poți miza pe sprijinul lor te face să te implici în chestiuni deosebite. Vei munci destul de mult și te va deranja faptul că șefii nu par a-ți observa meritele.

Scorpion: La serviciu va fi mare agitație; vei avea de făcut față unor activități dificile. Dozează-ți cu grijă eforturile altfel nu vei reuși să te descurci la nivelul așteptărilor.

Săgetător: Entuziasmul afectiv este la limita supe-rioară, așa că petrecerea timpului liber în compania partenerului de suflet va fi o plăcere. Traversezi o perioadă în care ai toate șan- sele să-ți consolidezi relația cu ființa iubită.

Capricorn: Relația cu colegii va fi cam agitată și veți avea parte de obstacole oarecum neașteptate. De asemenea, în cazul în care dorești să îți schimbi serviciul, ai putea primi o ofertă care să te tenteze. Totuși ar fi bine să te gândești de două ori înainte de a lua o hotărâre.

Vărsător: Dacă ești implicat într-o relație stabilă, partenerul ar putea avea o realizare. Sentimentele tale vor fi mai profunde.

Pești: Ține cont, că inima ta este ceva mai sensibilă în această perioadă și nu exagera.

Ești dornic să te implici în tot felul de activități, căci forma fizică îți permite. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Mai 2012
Stire din Fun : Cum fac dragoste vaporenii
Marţi, 29 Mai 2012
Stire din Fun : Panici și crize mondiale
Pagina a fost generata in 1.5809 secunde