HOROSCOP

585
Berbec: Nu este momentul să faci schimbări majore în viața ta sentimentală. Nemulțumirile se vor atenua dacă nu vei da dovadă de mai multă înțe-legere față de partenerul de suflet.

Taur: Comoditatea de care dai dovadă îți poate crea unele probleme. Unul din proiectele tale mai vechi ar putea fi puse în practică, mai ales că prietenii vor fi dispuși să-ți dea o mână de ajutor.

Gemeni: Nu vei fi în apele tale, dar întâlnirile cu prietenii te vor ajuta să-ți recapeți buna dispoziție. În familie se va produce un eveniment care te va face să închei ziua cât se poate de optimist.

Rac: Ai dori mai mult de la partenerul de suflet. Evită să dai curs suspiciunilor, mai ales că în viitorul apropiat ai putea avea o reușită în acest domeniu.

Leu: Vei fi mai agitat, mai irascibil, dar cu un efort constant vei reuși să-ți canalizezi energia spre chestiuni concrete. Vei avea sentimentul că muncești în zadar, că eforturile tale nu sunt judecate așa cum se cuvine.

Fecioară: Este important să adopți politica pașilor mărunți, dacă dorești să faci lucruri deosebite. Nu este o zi bună pentru a semna un acord sau pentru a participa la negocieri.

Balanță: La serviciu cineva îți va face o declarație, dar nu este cazul să o iei în serios. Înclinația către independen-ță îți poate deteriora relația cu ființa iubită, așa că ar fi bine să-i oferi cât mai multe clipe petrecute împreună.

Scorpion: Este posibil să apară o problemă de sănătate pe fond nervos. Nu încerca să-ți impui punctele de vedere în fața șefilor căci vei avea discuții aprinse, iar repercursiunile ar putea fi neplăcute.

Săgetător: Se pare că șefii sunt mulțumiți de felul în care îți faci treaba, motiv pentru care îți vor repartiza sarcini noi. Nu trebuie să te deranjeze acest lucru, căci și câștigurile vor fi pe măsură.

Capricorn: Activitățile de divertisment te tentea-ză în mod special, mai ales că acestea îți dau posibilitatea să petreci mai mult timp în compania ființei iubite.

Vărsător: Pentru cei căsătoriți sunt posibile discuții în contradictoriu, fără ca acestea să aibă rezultate nefaste. Ar fi bine să acorzi atenție activităților în care ai de gând să te implici. Pe cât posibil, evită discuțiile pe teme financiare.

Pești: Este de dorit să tratezi cu grijă orice răceală, altfel riști să ai probleme în viitorul apropiat. Poți încerca să îți iei un concediu, căci de mult nu ai mai avut parte de astfel de răsfăț... 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Iunie 2012
Stire din Fun : Ce face viagra din om…
Pagina a fost generata in 0.3537 secunde