HOROSCOP

476
HOROSCOP - horoscop-1339537903.jpg
Berbec: Ești mai ener-gic decât până acum, mai plin de inițiative, mai dornic de a te implica în activități noi. Ar fi bine, totuși, să o iei mai încet, în caz contrar nu vei reuși să finalizezi absolut nimic.

Taur: Nu este exclus să ai o surpriză din partea unui bărbat mai tânăr. Ar fi de dorit să nu reacționezi fără o matură chibzuință și mai ales să nu dai curs impulsivității verbale.

Gemeni: De energie fizică oricum nu duci lipsă, dar ar fi de dorit să ți-o consumi într-un mod mai eficient. Pentru a obține rezultate mai bune la serviciu, ai putea cere sfatul unei rude apropiate.

Rac: În timpul liber ar fi bine să te ocupi cu mai multă stăruință de chestiunile domestice, căci ai rămas mult în urmă la acest capitol. Unul dintre părinți ar putea avea un câștig oarecum neașteptat.

Leu: În general, ești pus pe critică, dar se pare că astăzi tu vei fi "victima" criticilor celor din jur. Cel mai bine ar fi să recunoști că ai greșit dacă dorești să nu îți pierzi respectul și popularitatea de care te bucuri în rândul colegilor și prietenilor.

Fecioară: Vei primi o propunere care te va tenta în mod special, dar înainte de a o accepta ar trebui să o studiezi cu simț de răspundere. Poate fi vorba de un job nou sau de o colaborare voluntară, oricum ar fi, de pe urma acesteia vei avea multe de câștigat.

Balanță: Conjunctura astrală te avantajează într-o oarecare măsură. Se pare că ai șansa de a câștiga o sumă de bani. Vei reuși o tranzacție care îți va aduce o nesperată satisfacție.

Scorpion: Dacă ai ceva de finalizat, nu încerca să faci lucrurile de unul singur, chiar dacă eficiența ta intelectuală este maximă, deoarece rezultatele nu vor fi cele scontate.

Săgetător: În familie se va încerca rezolvarea unei probleme care vă irită pe toți, iar pe tine în mod special. Pe cât po-sibil, evită discuțiile în contradic-toriu cu partenerul de viață dacă dorești să ai o zi liniștită.

Capricorn: Propunerea pe care ți-o va face o cunoștință nu te încântă, dar se pare că nu ai de ales. Deși șansa pare astăzi de partea ta, evită să îți asumi riscuri de orice fel.

Vărsător: Ai unele realizări, dar proiectele tale vizează mult mai mult. Ar fi bine dacă nu te-ai implica în activități care să aibă în vedere o realizare imediată, căci totul îți va ieși cu oarecare întârziere.

Pești: În a doua parte a zilei, vei avea un câștig oarecum neașteptat, care îți va permite să îți satisfaci unele mofturi. Ființa iubită se va confrunta cu o situație dificilă și va avea nevoie de sprijinul tău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 Iunie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 06 Iunie 2012
Stire din Fun : Înșelat cu cel mai bun prieten
Pagina a fost generata in 0.8908 secunde