HOROSCOP

384
HOROSCOP - dreamstime1416048-1340288977.jpg
Berbec: Ai tendința de a te implica în activități dintre cele mai diverse. Ar fi de dorit să fii cât se poate de prudent și să eviți să îți asumi responsabilități prea mari.

Taur: Fără să îți refuzi nimic, încearcă să tragi de timp câteva zile. Acasă s-ar putea deteriora câte ceva, dar nu este cazul să te enervezi. Dacă ai avea mai multă înțelegere pentru cei din jur, ar fi mai bine pentru toată lumea.

Gemeni: Te așteaptă o zi bună, căci mintea ta se va dovedi deosebit de eficientă. Ai putea obține realizări nespe-rate în activități comerciale sau artistice. Dacă nu este cazul, ai putea ieși la cumpărături.

Rac: O vizită la ceas de seară, îți va face mare plăcere și te va ajuta să privești cu mai multă încredere spre viitor. Ar fi de dorit să dai dovadă de prudență în cazul în care dorești să faci o investiție.

Leu: Comunicarea cu cei din jur evoluează ceva mai bine, ceea ce îți va permite să afli lucruri interesante, dar și să îți faci noi prieteni. Încearcă totuși să fi atent la ceea ce spui, căci riști să faci niște afirmații care vor genera discuții aprinse.

Fecioară: Dacă dema-rezi o nouă activitate, înarmează-te cu răbdare, căci rezulta-tele se vor vedea în timp. Nu te grăbi și nu face alegeri pripite sau fără să te sfătuiești cu cei din jur.

Balanță: Te agiți exa-gerat de mult și fără nici un rost. Ești cam nemulțumit de tot ce se întâmplă la serviciu, dar ai tendința de a exagera. Nu încer-ca să întreprinzi activități deosebite, deoarece ești ușor bulversat și ai încurca mult mai rău lucrurile.

Scorpion: În definitiv, nu ai nimic atât de urgent pe ordinea de zi, încât să nu mai poată aștepta câteva zile. N-ar fi exclus să fii penalizat la serviciu.

Săgetător: Jocurile de noroc și speculațiile nu te avantajează astăzi. Dacă totuși nu te poți opune tentației, limitează-te la sume mici. Dialogul cu cei din jur te va ajuta să iei niște decizii măcar rezonabile.

Capricorn: Evită excesul de cafea și tutun, deoa-rece ai putea avea unele neplăceri în ceea ce privește sănătatea. Faci față destul de greu cheltuielilor, care par a nu se mai termină.

Vărsător: Te frământă o chestiune de familie că-reia simți că nu-i găsești rezol-varea. Dacă o vei discuta cu rudele apropiate te vei lămuri și chiar te vei mai liniști.

Pești: La serviciu, este posibil să ți se repartizeze o nouă lucrare. Drumurile pe care le vei face îți vor aduce și un mic câștig. În general colaborarea cu cei din jur se va dovedi inspirată, indiferent că este vorba de bani sau de proiecte pentru timpul liber.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Iunie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 22 Iunie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.4175 secunde