HOROSCOP

389

Berbec: Situația bugetului tău este suficient de bună încât să îți permiți să ieși la cumpărături. N-ar fi exclus ca, datorită sprijinului unui prieten să câștigi o sumă de bani.


Taur: Ziua de astăzi nu va fi nemaipomenită. Nu prea ești în apele tale. Activitățile gospodărești par a nu se mai termina și asta îți accentuează starea de iritare. O șuetă cu prietenii te-ar putea ajuta să vezi lucrurile și din altă perspectivă.


Gemeni: Ți s-au pregătit niște bani sau poate un cadou. Relația cu persoană iubită are șanse de a se îmbunătăți cu condiția să nu dai curs impulsivității verbale.


Rac: Vei participa la o activitate socială. În familie ai de discutat probleme bănești. Nu trebuie să fii îngrijorat, căci nu îți va fi greu să-i convingi pe ceilalți de valabilitatea punctelor tale de vedere.


Leu: Este foarte posibil să cunoști pe cineva, care îți va fi de un real folos, în viitorul apropiat. În discuțiile pe care le vei avea, fii atent la tot ce spui, căci există riscul de a face o gafă.


Fecioară: Vei afla tot felul de noutăți, iar hotărârile pe care le vei lua vor fi cu totul neașteptate pentru cei din jur. Dorința ta de schimbare se va concretiza într-o oarecare măsură, ceea ce te va entuziasma în mod deosebit.


Balanță: Vei primi multe oferte pe care ai face bine să le studiezi cât se poate de atent. La serviciu ți se vor face complimente pe care nu este cazul să le crezi în totalitate.


Scorpion: Dări de seamă, decizii și nu în ultimul rând călătoriile de studii, toate vă vor da de furcă. Mintea dvs este plină de idei, dar, contrar obiceiului, este cam împrăștiată, așa că este cazul să fiți prudent în luarea deciziilor.

 
Săgetător: Este posibil să ai unele neînțelegeri cu partenerul de viață sau cu cel de afaceri pe teme financiare. Te bate gândul să mai schimbi câte ceva în viața ta. Pe de altă parte, firea ta îndeamnă spre prudență.


Capricorn: Ai de purtat unele discuții cu rudele, iar șansa îți va surâde. Din punct de vedere sentimental, ai putea avea o surpriză căreia te vei adapta chiar mai repede decât ți-ai putea închipui.


Vărsător: Deși te concentrezi puțin mai greu, ideile nu îți lipsesc. Intenționezi să îți îmbunătățești imaginea publică și bine faci, căci evenimentele te vor aduce în centrul atenției grupului, în care îți petreci timpul liber.


Pești: Totul este să nu vă grăbiți. În cazul în care dorești să faci o schimbare în plan profesional, oportunitățile nu se vor lasă așteptate. Cineva mai puțin cunoscut încearcă să îți obstrucționeze inițiativele, dar îi vei veni de hac.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 30 Iunie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 30 Iunie 2012
Stire din Fun : Inginerul ajuns în iad
Vineri, 29 Iunie 2012
Stire din Fun : Sex la mall sau abstinență?
Joi, 28 Iunie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 2.0038 secunde