Horoscop

380
Horoscop - horoscop-1341336327.jpg

Berbec: Dimineață s-ar putea să renunțați la o călătorie în interes personal, din cauza unei persoane mai în vârstă din familie. După-amiază s-ar putea să fiți prea obosit. Evitați activitățile care necesită putere de concentrare.


Taur: Dimineață primiți o veste bună în legătură cu o moștenire care vi se cuvine. Este posibil să vă schimbați programul. Vă recomandăm să evitați întâlnirile de afaceri. După-amiază vă pregătiți pentru o călătorie.


Gemeni: Dimineață aflați că o rudă apropiată a suferit un accident și vă schimbați planurile complet. Sunteți nevoit să faceți cheltuieli suplimentare, deși nu stați prea bine cu banii. Puteți să vă bazați pe intuiție.


Rac: Dimineață aveți de rezolvat multe probleme legate de o afacere. Păstrați-vă calmul și nu vă grăbiți, altfel riscați să faceți greșeli! Seara o petreceți alături de persoana iubită.


Leu: Nu sunteți deloc sociabil și aveți tendința să vă izolați. S-ar putea să vă confruntați cu probleme care s-au acumulat în ultima perioadă. Vă sfătuim să nu cedați și să căutați soluții.


Fecioară: Dimineață aveți senzația că persoana iubită vă neglijează și simțiți nevoia să primiți sfaturi și încurajări. Vă recomandăm să fiți mai sociabil, pentru că riscați să deteriorați relațiile cu anturajul.


Balanță: Începeți ziua cu o senzație de oboseală și nu sunteți prea comunicativ. Evitați activitățile în care trebuie să vă concentrați intens. Limitați-vă la activități de rutină și amânați deciziile importante. După-amiază vă vizitează un prieten care reu-șește să vă redea buna dispoziție.


Scorpion: Aveți șanse să primiți o sumă importantă, probabil dintr-o colaborare. Nu este momentul să investiți, pentru că
s-ar putea să ieșiți în pierdere. Evitați și călătoriile! Ar fi bine să stați mai mult acasă, împreună cu familia.


Săgetător: Dimineață aveți mult de alergat cu tot felul de treburi. Este posibil să pierdeți o sumă importantă. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și nu luați nimic în tragic. Evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață!


Capricorn: Sunteți afectat serios de pierderea unei sume într-o afacere sau de încetarea unei colaborări. Traversați o perioadă în care aveți impresia că nu vă reușește nimic. Nu vă lăsați dominat de pesimism!


Vărsător: Puteți lămuri toate neînțelegerile cu partenerul de viață cu ajutorul unei persoane din anturaj. Vă sfătuim să aveți încredere în sfaturile sale și să vă temperați orgoliul.


Pești: Nervozitatea vă poate pune în situații delicate acasă și la serviciu. Nu este exclus să vă meargă prost în afaceri. Ar fi bine să le amânați.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 04 Iulie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 04 Iulie 2012
Stire din Fun : Hai, pisi, pisi
Miercuri, 04 Iulie 2012
Stire din Fun : Viață perfectă
Marţi, 03 Iulie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 03 Iulie 2012
Stire din Fun : Rasism la înălțime
Pagina a fost generata in 2.0926 secunde