HOROSCOP

453
HOROSCOP - astrologie-1341764280.jpg

Berbec: Ai putea avea o surpriză plăcută din partea persoanei iubite. Ai putea încerca o mică schimbare în casă - aceasta ți-ar satisface dorința de nou și te va face să te simți mult mai bine decât până acum.


Taur: Nu intra în discuții în contradictoriu cu cei din anturajul apropiat. În cazul în care dorești să pleci la drum, mare atenție, căci mijlocul de transport ți-ar putea crea neplăceri.


Gemeni: Vei avea de luat o decizie, care te va ține cu sufletul la gură o bună bucată de vreme. Totul este să nu te lași condus de primul impuls. Verifică-ți cu conștiinciozitate mașina, înainte de a urca în ea.


Rac: Chiar și aparatele electrocasnice ți-ar putea face o surpriză mai puțin plăcută astăzi, așa că ai grijă ce vorbești și ce faci. Unul din proiectele pe care le ai în plan de mai mult timp ar putea fi pus în practică.


Leu: O surpriză deosebită în viața ta afectivă te va face să fii deosebit de entuziast. Dacă ai în plan o călătorie, acum ai putea încerca să o pui în practică.


Fecioară: Cineva îți dă niște informații deosebit de utile, dar ți se pare că vin din altă lume. Fă un efort și reține-le! Activitățile intelectuale îți vor da ocazia să ieși în evidență într-un grup mai larg. Inspirația de care dai dovadă îți va fi de un real folos.


Balanță: Ești destul de obosit, așa că nu te implica în activități ce te-ar putea suprasolicita. Cel mai bine ar fi să fii alături de partenerul de viață.


Scorpion: La masă, pune un tacâm în plus, căci te vei trezi cu un musafir. Nu trebuie să ai emoții în legătură cu cheltuielile care se profilează la orizont, căci vei reuși să te descurci fără probleme.


Săgetător: Într-o situație dificilă, veți găsi puterea de care aveți nevoie în rândul familiei și a prietenilor apropiați. Nu vă grăbiți, încă, să vă implicați într-o relație romantică, mai ales dacă tocmai ați încheiat una.


Capricorn: Reacția dvs într-o anumită situație vă va surprinde. Gândiți-vă bine la această situație și asigurați-vă că vreți cu adevărat să fiți așa cum sunteți acum. Astăzi, simplificați-vă programul. Aveți nevoie de o pauză.


Vărsător: Astăzi, va trebui să luați apărarea unui prieten. Nu mai lăsați pe nimeni să continue să-l mai pedepsească. În același timp, un prieten sau o prietenă destul de apropiată vă va cere ajutorul pentru a-și termina o sarcină plictisitoare.


Pești: Un prieten vă poate scoate din sărite. Păstrați-va calmul, pentru că vine un week-end care poate fi agitat și aveți nevoie de toată energia disponibilă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Iulie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 09 Iulie 2012
Stire din Fun : Să râdem cu… Bacalaureatul
Sâmbătă, 07 Iulie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 29 Iunie 2012
Stire din Fun : Sex la mall sau abstinență?
Joi, 28 Iunie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.3272 secunde