HOROSCOP

399
Berbec: Grație intuiției, găsiți o soluție originală la o importantă problemă de serviciu. Spre seară, vă recomandăm să ieșiți la o plimbare relaxantă după care să puneți accentul pe odihnă.

Taur: Trebuie să o faceți pe gardienii cu o persoană apropiată, care nu pare în stare să își poarte singură de grijă. Mai târziu vă va fi recunoscătoare pentru comportamentul dumneavoastră actual.

Gemeni: În afara casei, sunteți irascibili și reacționați exagerat la fiecare contrazicere. E de ajuns ca cineva să vă critice cât de puțin ca să fiți deranjați.

Rac: Contextul astral tensionat vă predispune la indispoziție, nerăbdare și impulsivitate. Din cauza faptului că vă simțiți vulnerabili sau atacați, aveți tendința să vă lansați în războaie cu autoritățile sau cu șefii.

Leu: Permiteți cam multe unor persoane din jur, inclusiv celor care nu merită acest lucru. Astăzi veți avea de furcă, confruntându-vă cu consecințele unui astfel de comportament prea liberal.

Fecioară: Ascultați doar cu o ureche conversațiile prietenilor. Propriile planuri vi se par mult mai importante și vă petreceți timpul închipuindu-vă ce se va întâmpla atunci când acestea vor deveni realitate.

Balanță: E una din acele perioade în care simiți nevoia să fiți singuri și vă retrageți din orice grup, chiar și format din oameni pe care îi simiți aproape.

Scorpion: Într-o situație în care toți cei prezenți se fereau să acționeze, sunteți cel care ia taurul de coarne și îndrăznește să spună lucrurilor pe nume. Drept rezultat, ceilalți încep să vă privească cu mai mult respect.

Săgetător: Partenerul de viață are perfectă dreptate în ceea ce vă spune, așa că nu are nici un rost să încercați să îl contraziceți. Astăzi, trebuie să vă țineți în frâu impulsul de a vă demonstra că puteți câștiga orice dispută.

Capricorn: Cineva din familie vă roagă să îl ajutați și îi răspundeți afirmativ, deși nu sunteți foarte încântat de sarcina pe care o aveți de îndeplinit.

Vărsător: Aveți de terminat o treabă mai veche și vă înhămați la muncă, pentru a pune capăt odată acestui efort. Din fericire, știți perfect ceea ce trebuie să faceți, astfel că nu întâmpinați nicio problemă.

Pești: După ce de cele mai multe ori dumneavoastră aveți grijă de cei din familie, acum se întoarce roata. Ei sunt cei care vă înlocuiesc la treburile domestice, deoarece dumneavoastră trebuie să rezolvați alte probleme, departe de casă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Iulie 2012
Stire din Fun : Clubul de nudiști
Luni, 09 Iulie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 09 Iulie 2012
Stire din Fun : Să râdem cu… Bacalaureatul
Pagina a fost generata in 1.405 secunde