HOROSCOP

336
Berbec: Ești mai agitat decât de obicei și nimic nu pare să te mulțumească. În esență lucrurile nu sunt atât de grave cum le vezi tu. Rudele îți sar în ajutor pentru a soluționa o problemă urgentă.

Taur: Ai multă voință și reușești să-i surprinzi pe toți cu determinarea ta. La locul de muncă un nou coleg te simpatizează și este posibil ca între voi să se lege o prietenie de durată.

Gemeni: Ai cunoscut de curând câteva persoane noi și deja îi consideri prietenii tăi. Totuși ai mare grijă pe cine vorbești către ei pentru că s-ar putea să nu fie tocmai de încredere.

Rac: Atmosfera încordată de la locul de muncă te indispune serios. Nu uita că vine weekend-ul și meriți un strop de relaxare. Persoana iubită abia așteaptă o scurtă vacanță și e momentul să pornești către un loc liniștit pentru un weekend romantic.

Leu: Ai tendința să fii brutal cu cei din jurul tău, chiar dacă nu merită asta. Ai mare grijă s-ar putea să rănești o persoană care ține la tine nespus de mult.

Fecioară: Relațiile sentimentale sunt prioritatea ta și ai destul noroc acum să găsești persoana potrivită. Un prieten bun de care nu ai mai auzit demult, îți dă o veste

bună.

Balanță: Vezi cum ceilalți tot încearcă să-ți conducă viața și decizi ca cel mai bine e să ții anumite lucruri ascunse. Preferi să faci ceea ce te face fericit, indiferent de consecințe.

Scorpion: Planurile tale de vacanță sunt date peste cap de evenimentele din familie. Nu te indispune prea tare pentru că acasă se dovedește a fi o bună sursă de distracție.

Săgetător: Este o zi favorabilă încheierii de contracte, parteneriate. Vei avea numai de câștigat din contractele pe care le încheiați acum. Poate fi vorba de bani sau chiar notorietate.

Capricorn: Așteaptă rezultate extraordinare la un examen sau la locul de muncă. Se vede posibilitatea unei promovări neașteptate.

Vărsător: Ești apreciat de cei din familie nu doar pentru eforturile considerabile pe care le faci la muncă, ci mai ales pentru modul în care acționezi într-o situație delicată.

Pești: Te preocupă tot mai mult fizicul tău și ești dispus să faci investiții majore în el. Vrei să te apuci de sală și să începi un regim sănătos. Ai în vedere chiar mersul la doctor pentru a-ți face analizele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Iulie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 20 Iulie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 18 Iulie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 18 Iulie 2012
Stire din Fun : Regulile luptei armate
Pagina a fost generata in 1.5375 secunde