Horoscop

343
Horoscop - dreamstime1416048-1343151213.jpg
Berbec: Te-ai trezit plin de energie și ești decis să duci la bun sfârșit toate treburile pe ziua de astăzi. În ultima vreme ai ținut-o din distracție în distracție și e timpul să iei treburile mai în serios.
Taur: la locul de muncă se anunță niște schimbări nu de bun augur. Poate fi vorba despre închiderea firmei sau despre disponibilizări.
Gemeni: Nu ai chef să asculți sfaturile familiei astăzi, deși are cele mai bune intenții. La locul de muncă te acomodezi cu greu după un week-end în care distracția a fost cuvântul de ordine.
Rac: Este o zi încărcată pentru tine. Faci numeroase drumuri care se dovedesc inutile motiv pentru care seara te prinde nu tocmai în cea mai bună dispoziție cu putință.
Leu: Ai cam încurcat ițele la locul de muncă, iar șefii te mustră fără milă. Cel mai bine ar fi să-ți recunoști vina și să faci tot ce poți pentru a schimba situația.
Fecioară: Grija ta principală trebuie să se îndrepte către sănătate. Sunt posibile dureri de dinți sau fracturi ale oaselor, așa că nu te hazarda în activități cu risc crescut de accident.
Balanță: Astăzi sunt favorizate mai ales activitățile artistice. Fie că este vorba despre scrierea unei cărți sau vizitarea unei galerii de artă, simți nevoia să te refugiezi în manifestări care de care mai boeme.
Scorpion: Te neliniștește situația ta profesională. Nu prea știi încotro să o iei pentru a câștiga mai mulți bani. Prietenii îți sunt aproape și vor să dea o mână de ajutor.
Săgetător: Modul în care vorbești despre dragoste îl sperie pe partenerul de viață. Ai grijă să nu fii luat drept neserios și să te trezești singur. Oricum ar fi încearcă să rămâi sincer și să nu trezești așteptări false.
Capricorn: Începi să vezi că partenerul de viață s-a schimbat și nu tocmai în bine. Nu te-ai decis foarte clar încotro te îndrepți cu relația, dar nici nu vrei să renunți.
Vărsător: Astăzi ai un șarm aparte și se prea poate să faci ceva cuceriri pe unde treci. Nu te lași impresionat de modul în care colegii de muncă te tratează.
Pești: Ai nevoie de tot sprijinul persoanei iubite, iar el nu întârzie să apară. Nu ești într-o formă fizică foarte bună, de aceea cel mai bine ar fi să te odihnești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 25 Iulie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 25 Iulie 2012
Stire din Fun : Cum să îți adormi soția
Marţi, 24 Iulie 2012
Stire din Fun : Compunere de 60 de pagini
Luni, 23 Iulie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 23 Iulie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.2907 secunde