HOROSCOP

374
Berbec: Căminul se află printre principalele tale preocupări și vrei să îl transformi radical. Pentru a face renovările mai amuzante poți chema și câțiva prieteni, care să te ajute.

Taur: Ai reluat legătura cu o cunoștință mai veche și te simți mult mai liniștit. După multă vreme în care ai evitat contactul cu unele persoane, acum le înfrunți direct și fără teamă.

Gemeni: Viziunile tale despre viață suferă unele modificări nefericite. Crezi că toți îți vor răul. Pesimismul de care dai dovadă îi pune pe gânduri pe cei apropiați.

Rac: Împăcare este cuvântul de ordine pentru tine. Ai îngropat securea războiului ce durează de multă vreme. Ai devenit mai înțelept și nu mai judeci oamenii așa ușor. Ai de luat o decizie pe plan sentimental și nu e ușor deloc.

Leu: Ai intrat în febra cumpărăturilor și nu pare să te uiți la bani. Te gândești se-rios să renunți la un obicei nesănătos. Poate că te lași de fumat sau începi o nouă dietă.

Fecioară: Simți că ai prea multe de făcut, iar timpul nu-ți permite. Faci multe drumuri și încerci să împaci pe toată lumea, dar nu prea îți iese. Întâmpini numeroase obstacole în afaceri, iar acest lucru te face să te gândești că ar trebui să renunți.

Balanță: Toată lumea pare că și-a pus în minte să te enerveze. Iritarea ta atinge cote alarmante. Cel mai bine este să te relaxezi și să te detașezi puțin. Încearcă să faci lucrurile care îți fac cu adevărat plăcere.

Scorpion: Un prieten apropiat are probleme serioase și are nevoie de sfaturile tale. Ești foarte implicat într-o relație sentimentală care deocamdată nu duce nicăieri.

Săgetător: Ai parte de un program mult mai flexibil la muncă. Ai așteptări foarte mari de la tine, iar acest lucru se vede din acțiunile tale. Mare grijă ca nu cumva așteptările să fie nerealiste.

Capricorn: Echilibrul tău emoțional este grav pus la încercare de anumite evenimente. Este momentul să dovedești că poți să-ți rezolvi singur problemele.

Vărsător: Astăzi desco-peri cu uimire că te-ai îndrăgostit de o persoană din anturajul tău. Ești complet dat peste cap, iar cei din jur consideră acest lu-cru ca fiind un semn de imaturitate.

Pești: Ți-ai propus să dovedești celor din jur că poți mult mai mult decât până acum. Partenerul de viață este impresionat de încrederea pe care o ai în tine și te susține. Se ivesc șansele unei întâlniri cu o persoană conflictuală și care te așteaptă la cotitură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 01 August 2012
Stire din Fun : Ai carte... n-ai parte!
Luni, 30 Iulie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 30 Iulie 2012
Stire din Fun : Noaptea nunții
Pagina a fost generata in 1.8564 secunde