HOROSCOP

352
Berbec: Dacă vi se oferă ocazia să plecați într-o excursie împreună cu persoana iubită, ar fi bine să nu stați mult pe gânduri. Vă sfătuim să nu vă ocupați astăzi de afaceri.
Taur: Aveți o mare putere de convingere și relațiile cu cei din jur sunt excelente. Puteți să negociați contracte sau să semnați acte oficiale.
Gemeni: Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Aveți șanse să rezolvați o pro-blemă de familie. Sunteți entuziast și doriți să începeți o lucrare planificată mai demult. Dacă întâmpinați dificultăți, vă sfătuim să apelați la o persoană mai în vârstă.
Rac: Nu aveți o clipă de răgaz, dar reușiți să terminați tot ce v-ați propus, grație unor idei originale. Vă sfătuim să profitați de această conjunctură favorabilă, dar cu măsură. Nu neglijați odihna!
Leu: Cei din jur vă apreciază seriozitatea și vă cer sfatul. Este o zi bună pentru a lega noi prietenii. Ar fi bine să profitați de această perioadă, în care aveți un randament deosebit.
Fecioară: Dimineață plecați într-o călătorie în interes personal. Pe drum, faceți cunoștință cu o persoană dispusă să vă dea sfaturi pentru afaceri. Aveți grijă să nu faceți nicio promisiune dacă nu sunteți sigur că vă puteți ține de cuvânt!
Balanță: Aveți succes în toate activitățile legate de cămin. Sunteți bine dispus și comunicați cu mare ușurință. Puteți rezolva chiar probleme ale celor din jur.
Scorpion: Este posibil ca persoana iubită să vă facă un cadou deosebit. După-amiază trebuie să luați o decizie importantă în ceea ce privește relațiile sentimentale.
Săgetător: Recunoașteți că vă preocupă excesiv propria persoană! Vă sfătuim să acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale. Ar fi bine să amânați activitățile importante pentru altă dată.
Capricorn: Munca din ultima perioadă începe să își arate roadele. Aveți satisfacții pe plan social și financiar. Vă puteți asigura succesul în continuare prin rigurozitatea și seriozitatea care vă caracterizează.
Vărsător: Sunteți hotă-rât să vă asumați noi responsabilități. Conjunctura este favorabilă activităților intelectuale. Aveți ocazia să vă afirmați. Cei din jur - și în special o persoană de sex opus - nu pot să nu vă re-marce farmecul.
Pești: Sunt favorizate relațiile cu prietenii și cu rudele. Dimineață, vă întâlniți cu o persoană pe care o apreciați și cu care nu v-ați văzut de multă vreme. Puteți să rezolvați proble-me familiale îndelung amânate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 August 2012
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 06 August 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.4719 secunde