HOROSCOP

359
HOROSCOP - horoscop-1344797853.jpg
Berbec: Ești tentat să iei în glumă regulamente destul de stricte, crezând că o glumă te poate scoate din orice situație, dar nu e chiar așa. Tendința ta spre joacă poate fi imediat taxată de o persoană cu autoritate.
Taur: Ești de părere că, în anumite momente, cel mai bine e să taci și să rămâi în banca ta pentru a nu atrage prea mult atenția. Treci printr-o situație în care dorința de a te evidenția se poate solda mai degrabă cu un eșec.
Gemeni: Mintea îți merge brici și îți vin cele mai spontane și mai originale idei care merită puse imediat în practică. Se vede că ai o minte avansată față de semenii tăi, că privești altfel spre viitor.
Rac: Ajungi într-un punct periculos pentru planurile tale, moment în care se poate strica totul. E un final de drum, un refuz, un eșec fără șanse de a fi redresat.
Leu: Ori de câte ori intri în contact cu legea și cu autoritatea, ți se ridică tensiunea. Pregătește-te ori la un tir de critici și judecăți aspre pentru faptele tale.
Fecioară: Nu prea ai cu cine discuta de pe poziții egale, pentru că la tot ce ai de spus nu primești decât răspunsuri monosilabice, reacții ostile și refuzuri. Înarmează-te cu multă răbdare.
Balanță: Ai nevoie de multă liniște acasă, dar e greu de crezut că familia va respecta dorința ta. Toți vor dori ceva de la tine și vei încerca să te împarți în așa fel încât să nu dezamăgești pe nimeni.
Scorpion: Norocul poate apărea în orice domeniu azi, dar parcă mai ales în chestiuni financiare! Afacerile ar putea cunoaște un reviriment sau primești de undeva o veste excelentă despre un profit, un câștig.
Săgetător: Veștile care sosesc de departe te întristează și te pun serios pe gânduri pentru că începi să te îndoiești că planurile făcute mai sunt posibile.
Capricorn: Discuțiile care se leagă azi gravitează în jurul banilor, dar nu într-un sens negativ, ci ponturile pe care le primești ar putea fi profitabile. Stai cu urechile pâlnie la ce au ceilalți de transmis.
Vărsător: Oricât de mult ai încerca să-ți păstrezi tonusul pozitiv, tot apare ceva care să te deranjeze. Ești influențat negativ și de anturajul în care te afli.
Pești: Ai noroc de un colaborator de nădejde pe care te poți baza întru totul. Are sfaturi foarte bune pentru proiectul de față, pentru că îți povestește din experiența sa de viață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 13 August 2012
Stire din Fun : Ești bețiv atunci când...
Sâmbătă, 11 August 2012
Stire din Fun : La ce e bună pălinca…
Sâmbătă, 11 August 2012
Stire din Fun : Sexul e ca mersul  pe bicicletă
Vineri, 10 August 2012
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 10 August 2012
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.702 secunde