HOROSCOP

249
Berbec: Iubirea ta prinde contur din ce în ce mai clar și poți spune acum că ai alături omul potrivit. Se pare că ați trecut pe un nivel superior în relația voastră.

Taur: Ești decis să faci o schimbare în stilul tău de viață și primul pas ar fi să te eliberezi de ceea ce te ține închistat ca într-o capcană. E vremea descătușării, a renunțării la ceea ce nu-ți face bine.

Gemeni: Viața de familie este foarte importantă pentru tine azi, deoarece aici au loc cele mai plăcute momente. Afli vești excelente de la cei dragi de departe sau primești o vizită ne-așteptată.

Rac: Nu reușești să mul-țumești pe nimeni astăzi și, chiar și la cele mai amabile interpelări, ți se răspunde cu critici, replici dure sau răceală, ceea ce strică relația cu lumea.

Leu: Parcă nu-ți vine să te manifești liber, ca de obicei, pentru că există în preajma ta ceva care te intimidează. Totuși, nu trebuie să stai cuminte în banca ta într-o zi atât de plăcută, pentru că există sufi-ciente motive de veselie și de distracție în jurul tău.

Fecioară: Încearcă să te bucuri cu măsură la vestea bună care vine astăzi, ca nu cumva să spui hop înainte să sari. Se anunță lucruri deosebite, dar un dram de modestie nu strică.

Balanță: Orice lucru frumos durează o vreme, dar se și termină la un moment dat, însă rămâi cu un sentiment de satisfacție. A fost frumos, îți spui, și vei încerca să păstrezi acest gust dulce cât mai mult timp de acum înainte.

Scorpion: Elanul ți-e frânt de o piedică neașteptată. Deși ai pornit cu mult entuziasm o acțiune nouă și palpitantă, încep să apară deja aspecte care ți se opun cu încăpățânare. Nu trebuie să renunți!

Săgetător: Cât timp știi că faci totul ca la carte, fără a te abate de la reguli, ai mai multă încredere în forțele tale și parcurgi pașii obligatorii așa cum ți se cere. Ești un angajat exemplar.

Capricorn: Dacă ai putea grăbi cumva lucrurile ca să ajungi mai repede la un anumit eve-niment anunțat, ai face-o, mai ales dacă mai depind și alții de acel moment. Ceilalți așteaptă mult de la tine.

Vărsător: Atmosfera este foarte contradictorie pe unde apari tu: pe unii îi calmezi cu firea ta domoală, în timp ce pe alții îi iriți exact prin același mod de a fi.

Pești: Ești mulțumit de roadele muncii tale. Se văd, se pot calcula și satisfacția muncii împlinite este la cote maxime. Dacă mai primești și bani de pe urma acestui efort, cu atât ești mai încântat și e normal să lucrezi cu sârg când munca ta e apreciată și bine remunerată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 21 August 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 1.8919 secunde