HOROSCOP

460
HOROSCOP - horoscop1316209056-1347311603.jpg
Berbec: Nu poți trece la etapa următoare a proiectului început dacă nu te achiți de sarcinile curente. Ocupă-te până la capăt de ceea ce ai promis, până ești sigur că ai dus totul pe un teren sigur.


Taur: Dacă stai și-ți plângi de milă, scoțând în evidență doar ce e mai rău, nu vei depăși hopul în care ești blocat. E nevoie de un act de voință prin care să arăți că poți trece peste orice, chiar și în cele mai sumbre momente.

Gemeni: Ceea ce ar fi trebuit să fie un sprijin de nădejde la greu se va dovedi a fi, mai degrabă, cel mai mare hop pe care îl ai de trecut. Nu accepta ajutor din afară.

Rac: Oscilezi între două direcții la fel de atractive, dar nu poți fugi după doi iepuri! Trebuie să te decizi, pentru că am-bele vise sunt la fel de frumoase.

Leu: E șansa ta de a te remarca în ochii persoa-nei pe care o iubești. Ai mai mult curaj de a-i arăta ce simți. Te va observa cu alți ochi decât înainte și chiar vei descoperi din partea sa un soi de admirație.

Fecioară: Nici n-ai început bine o acțiune nouă, că deja ai ajuns la final. Poate e bine că ai terminat repede, pentru că poți încheia definitiv capitolul și să te apuci de altceva, dar parcă nu ești pe deplin mulțumit de rezultate.

Balanță: Faci mari eforturi să-i mulțumești pe cei care oricum nu pot fi multumiți, dar totuși insiști. Continui să oferi cu generozitate, să te dedici celor care trec prin momente dificile.

Scorpion: Adu-ți aminte de unele datorii pe care le-ai tot amânat, pentru că nu aveai banii necesari pentru asta. A sosit vremea să scapi de datorii și, după ce le vei aduce la normal, te vei simți mult mai bine.

Săgetător: Ceva nu merge bine la tine acasă, o posibilă defecțiune agită spiritele. Fiecare membru al familiei își dă cu părerea, ceea ce pe de o parte este benefic, pentru că vă apropie mai mult unii de alții.

Capricorn: Tu ești liderul unei acțiuni care îți face multă plăcere și în care reușești să-i atragi și pe cei dragi. Împreună, veți fi capabili de succese deosebite.

Vărsător: Nu te aprinde așa de repede la auzul veștii bune care sosește azi, ci încearcă să-ți păstrezi calmul. Riști să faci alegeri greșite sub influența veștii bombă, pentru că ești genul de om care se agită mai mult decât e cazul.

Pești: Unii încearcă să te intimideze și umblă la coar-da ta sensibilă pentru a te determina să mergi într-o altă direcție decât cea pe care ai ales-o tu. Nu te lăsa influențat de ei, tu ai deja un plan foarte bine stabilit în minte.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 11 Septembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 10 Septembrie 2012
Stire din Fun : Cocoșul perspicace
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Fun : Jurnalul unui prefect maghiar  ajuns la olteni
Pagina a fost generata in 2.4328 secunde