HOROSCOP

434
HOROSCOP - horoscp13445433881347656977-1349299576.jpg
Berbec: Dimineață survin evenimente neprevăzute care pot să vă dea peste cap toate planurile. S-ar putea să plecați într-o delegație, spre nemulțumirea partenerului de viață. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să fiți mai înțelegător.


Taur: Dimineață dovediți că sunteți perseverent și pus pe fapte mari. La serviciu, vă recomandăm să evitați discuțiile care pot duce la certuri. După-amiază vă înțelegeți foarte bine cu copiii și cu persoanele mai tinere. 

Gemeni: Se anunță o zi foarte bună, cu realizări importante pe plan social și material. Profitați de șansele care vi se oferă, dar nu forțați lucrurile! Aveți ocazia să plecați într-o călătorie neprevăzută. 

Rac: Astăzi pot avea loc evenimente deosebite, care vă schimbă viața în bine. Dimineață munciți serios și reușiți să vă afirmați. Spre seară, luați o decizie importantă. 

Leu: Aveți un succes deosebit într-o călătorie de afaceri. Vă sfătuim să fiți îngăduitor cu cei care vă însoțesc. După-amiază reușiți să rezolvați o problemă sentimentală mai veche. 

Fecioară: Dimineață s-ar putea să fiți iritat. Nu este exclus să fiți nedelicat cu persoana iubită și să declanșați o ceartă. Vă sfătuim să evitați afacerile și întâlnirile cu prietenii.

Balanță: La serviciu munciți cu atâta entuziasm încât reușiți să atrageți invidia colegilor. Faptul că acordați o mare importanță carierei poate duce la discuții cu persoana iubită. Clarificați cu răbdare orice neînțelegere! 

Scorpion: Dorința de câștiguri materiale vă face să neglijați relațiile sentimentale. Nu este exclus chiar să vă certați cu partenerul de viață. Vă sfătuim să nu luați decizii pripite. Căutați un compromis între planul financiar și cel sentimental! 

Săgetător: Vă simțiți în formă și aveți mari șanse de reușită pe toate planurile. Aveți tendința să fiți capricios, ceea ce poate determina o răcire a relațiilor cu persoana iubită. Nu vă grăbiți să vorbiți și să acționați! 

Capricorn: Reușiți să vă faceți remarcat în societate. Farmecul personal vă ajută să încheiați afaceri profitabile pe termen lung. Vă sfătuim să nu fiți cusurgiu cu partenerul de viață, pentru că riscați să vă certați. 

Vărsător: Astăzi aveți o creativitate ieșită din comun. Încercați să o folosiți la serviciu și în afaceri! Vă recoman-dăm să țineți cont de sfaturile unei rude mai în vârstă 

Pești: S-ar putea să aveți dificultăți pe plan sentimental și financiar. Nu vă enervați! Aveți șanse să o scoateți la capăt, dacă reușiți să vă păstrați calmul. Vă sfătuim să ascultați sfaturile prietenilor apropiați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 04 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 03 Octombrie 2012
Stire din Fun : Clienții nu se refuză niciodată
Marţi, 02 Octombrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.309 secunde